Články

Mladší dorost vede v semifinále, na odvetu vypravujeme autobus

11.5.2015 10:16

Mladší dorost (Petr Korbel) - Vítězstvím nad Plzní vstoupil do semifinále play-off extraligy náš mladší dorost. Na sobotní odvetu vypravujeme do Plzně autobus - bližší podmínky v článku.

Více >

Závěr sezóny starších žáků rozpačitý

8.5.2015 19:11

Starší žáci (Petr Korbel) - V sobotu 2. 5. odehráli naši starší žáci poslední zápasy sezóny na domácím stadionu proti Přelouči.

Více >

Pozvánka: Rozbíhají se play-offs

6.5.2015 12:16

Víkendová upoutávka (Petr Korbel) - Mladší dorost v extralize i B tým v 2. NHbL vstupují do svých play-off, ženy jedou na turnaj do České Třebové.

Více >

Mladší dorost zakončil základní skupinu prohrou

5.5.2015 10:16

Mladší dorost (Luboš Novotný) - V situaci již jistého postupujícího do play-off odjížděl náš mladší dorost v sobotu 2. 5. do Českých Budějovic k poslednímu zápasu nadstavbové části.

Více >

Minipřípravka třetí a čtvrtá na turnaji VČ přeboru

5.5.2015 9:09

Minipřípravka (Petr Korbel) - V neděli 26. 4. se dvojice týmů naší minipřípravky umístila v horní polovině výsledkové listiny dalšího turnaje Východočeského přeboru minipřípravek.

Více >

B tým porazil Kohouty a vyhlíží play-off

3.5.2015 21:13

B tým (Jana Martinů) - V sobotu odpoledne se B tým utkal s českotřebovskými Kohouty, které třemi góly porazil a už vyhlíží blížící se play-off.

Více >

Rozhovor s reprezentantkami

3.5.2015 14:40

Ženy (Martin Bláha) - Myslíte si, že nelze skloubit krásu s hokejbalem? Omyl, tyto dvě dívky Vás přesvědčí o opaku. Petra Outratová a Martina Topičová. Dvě dívky, které stále drží prapor STARS velmi vysoko v reprezentačním výběru žen. Oběma se dostalo nominace na další reprezentační kemp žen a obě si tak zahrají přípravná utkání ve Slovenských Gajarech. Mají jeden společný sen a to obléci v červnu dres se lvíčkem na prsou na mistrovství světa ve Švýcarském Zugu. Připravili jsme si pro ně několik otázek, na které pro Vás s chutí odpověděly.

Více >