Svatováclavské slavnosti ve Svítkově

Nábory (Martin Bláha) - V neděli 28. 9. 2014 od 13:00 hodin se náš náborářský tým pod vedením předsedy klubu Martina Bulvy zúčastnil Svatováclavských slavností konaných v areálu svítkovské základní školy.

Vytvořili jsme na hřišti za Svítkovskou základní školou prezentační stánek našeho oddílu, kde kromě reklamního baneru a dresů našeho týmu bylo možné zhlédnout i několik z mnoha získaných trofejí a medailí za 24 letou historii Svitkov Stars. Během odpoledne jsme příchozím dětem a jejich rodičům předváděli modelový trénink, kde jsme měli k dispozici pětici hráčů a jednoho brankáře našich vicemistrů republiky v kategorii přípravek. Dále si mohli děti sami vyzkoušet střelbu a nájezdy na brankáře Pavla Pospíšila, za což pak byli odměněny hodnotnými cenami v podobě sportovních lahví nebo hrnéčků s logem našeho klubu. Oslovili jsme mnoho dětí a jejich rodičů a představili jim náš krásný sport. Nemálo z nich, projevilo zájem si hokejbal vyzkoušet a přislíbili nám účast na trénincích přípravek a minipřípravek. Kromě dětí byla naše prezentace mířena i na jejich maminky, aby se nám tak podařilo o něco více rozšířit řady našeho ženského týmu. Výtečnou možností k prezentaci oddílu, byl i rozhovor s našim zástupcem, který byl vyzpovídán spíkrem celého odpoledne a mohl tak náš klub a sport ještě více všem přítomným přiblížit. Chtěl bych poděkovat všem hráčům a rodičům, kteří nám s přípravou a průběhem celého odpoledne pomáhali. Jen díky jejich práci a podpoře se nám tato akce tak hezky vydařila.

Na děti a jejich rodiče, kterým se naše prezentace líbila, se již dnes těšíme. Věřím, že je budeme brzy moci přivítat jako nové členy naší velké rodiny, která se nazývá HBC JTEKT Svítkov Stars.

Fotogalerie: http://hokejbal-svitkov.rajce.idnes.cz/Svatovaclavske_slavnosti_28._9._2014/