Články

V boji o play-off se A tým blýskl vysokou výhrou

11.3.2015 22:37

A tým (Radek Cinko) - V sobotu 7. března přivítali domácí Svítkov Stars na svém hřišti poslední celek 1. NHbL – východ, ostravskou Porubu. V boji o play-off nezbývalo hvězdám nic jiného, než soupeře ze dna tabulky porazit a moci se pak soustředit na klíčový zápas v České Třebové. Kromě tří bodů se svěřencům trenéra Kocha povedlo soupeři nadělit také pořádný ranec gólů.

Více >

Starší dorost nezaváhal

9.3.2015 20:27

Starší dorost (Petr Korbel) - Vedoucí tým NHbL vyrážel v neděli 8. 3. na půdu poslední Zlivi. Přes malý počet hráčů nenechal nic náhodě a z dvojzápasu přivezl plný počet bodů za vysoká vítězství.

Více >

První extraligový víkend mladšího dorostu

9.3.2015 10:03

Mladší dorost (Petr Kopečný, Luboš Novotný, Petr Korbel) - Po odloženém zápasu s Dobřany čekal náš tým první hrací víkend v hlavní části extraligy. Plně jsme sice nebodovali, ale stydět se rozhodně nemusíme.

Více >

B týmu se premiéra ve 2. NHbL nepovedla

8.3.2015 21:51

B tým (Jana Martinů) - V sobotu 7. 3. odpoledne se náš B tým vydal do Chlumce nad Cidlinou, kde se utkal s domácím A týmem, který se s ním rozhodně nemazlil a nadělil mu sedm gólů.

Více >

Víkend ve znamení premiér

6.3.2015 9:42

Víkendová upoutávka (Petr Korbel) - Zajímavé domácí zápasy pro nás nachystal A tým a mladší dorost, startuje B tým ve druhé lize, starší dorost jede do jižních Čech.

Více >

Neúspěšný vstup A týmu do jara

5.3.2015 11:42

DOPLNĚNO A tým (Radek Cinko) - V neděli prvního března 2015 absolvoval A tým výjezd do Karviné. Vzhledem k avizovaným cílům soupeře před jarní částí sezóny bylo jasné, že vybojovat nějaké body na horké karvinské půdě nebude vůbec nic lehkého. Po špatném začátku se svítkovští sice zvednout ještě dokázali, ale nakonec to nestačilo a z výjezdu se tak vrátili bez bodu.

Více >

Vzniká nová tréninková skupina

4.3.2015 14:49

Mikropřípravka (Petr Korbel) - Příchod nových dětí připravil našemu klubu starost, která ale nepatří mezi nepříjemné.

Více >