Starší žáky nezastavili ani Ježci

Starší žáci (Martin Hlavsa): Další vítězný počin starších žáků byl odehrán v sobotu 10. 11. v podvečerních hodinách v Heřmanově Městci.

Ježci Heřmanův Městec - HBC JTEKT Svítkov Stars Pardubice 3 : 7

Branky: Gregor, Kňava, Drbal, 2x Bláha, Korec, Kerschbaum

Sestava: Fukárek - Gregor, Kerschbaumová, Korec, Drozd, Janíček, Vlašič L., Drbal, Bláha, Kňava, Shejbal, Malý, Kerschbaum, Koudela, Nadrchal, Seidl

Již od rozcvičky jsme chtěli dát jasně najevo, že jsme si přijeli pro tři body. Kluci po protažení a úvodní abecedě byli zahřátý jako po první třetině, kdy perfektní práci odvedl Jindra Petruška společně s hecířem Denisem Drbalem. Pro trenéry a rodiče byla radost sledovat jejich přípravu na zápas. Do zápasu jsme vstoupili aktivně a hned v úvodní třetině vedli 0 : 2 po gólech Gregora a Kňavy. Ve druhé třetině se spustil brankostroj a stav byl 1 : 6 (branky Korec, Drbal, Bláha, Kerschbaum). Za zmínku stojí branka v oslabení 3 : 5 . Ve třetí třetině Ježči přidali a korigovali stav na konečných 3 : 7. Myslím, že jsme utkání zvládli hlavně po taktické stránce. Skvělým výkonem se prezentoval kapitán Jirka Gregor (1+2) a vedle něj dobře hrající Aďa Kerschbaumová. Chválím tým za přístup, nadšení a radost ze hry. Nyní jsme na vítězné vlně a užíváme si hokejbal se vším všudy. Přes úvodní rozpaky se v kabině začíná tvořit výborná parta, která táhne za jeden provaz. Musím pochválit i Ježky, kteří přes ztracený zápas ve druhé třetině utkání nevypouští a hrají do posledních minut - chválihodná vlastnost a dobrá práce trenérů. Myslím, že jsou schopni dojít na MČR.