Starší žáci zdemolovali Přelouč

Starší žáci (Petr Kopečný) - V sobotu 9. 10. dorazil do Svítkova tým Přelouče. Naši kluci v zápase s ním beze zbytku splnili roli farovita.

HBC JTEKT Svítkov Stars Pardubice - HC Jestřábi Přelouč 15 : 0 (8 : 0, 4 : 0, 3 : 0)
 
Počet střel na branku 66 : 11
 
Do utkání s Přeloučí jsme šli v roli favorita a tři body byly povinnost. Soupiska hostů čítající pouze sedm hráčů již zpočátku utkání nekladla příliš velký odpor, a proto skóre narůstalo do astronomických hodnot. Utkání se prakticky odehrávalo na jednou branku a kluky jsme nechali zápas si užít. Netlačili jsme je do žádných "vzorců", chtěli jsme, aby si zkusili víc, než v těžkém zápase. Kladné hodnocení musíme dát brankáři Jestřábů, který předvedl několik výtečných zákroků, bohužel to nemá opravdu lehké. Pochvalu zaslouží i rodiče hráčů z Přelouče, kteří byli celý zápas pozitivní a podporovali své naděje. Z trenérského hlediska bych se víc zaměřil na práci se sedmičkou statečných zejména mezi třetinami, kdy to potřebují nejvíce. Za týden nás čeká nevyzpytatelný hradecký tým, od kterého stále nevíme co čekat. Do zápasu půjdeme obezřetně. Dnes jsme zaznamenali zprávu, že se zranil jejich lídr Kuba Rakovský, kterému alespoň takto na dálku přejeme brzké uzdravení!!!
 
Střelci: Vojtěch (Bláha), Vojtěch, Novotný L., Bláha (Vojtěch), Vojtěch (Bláha, Brož), Hemžský (Bláha), Vojtěch (Bláha, Hemžský), Shejbal (Novotný L.), Novotný L. (Bláha, Janíček), Malý (Seidl), Hemžský (Novotný L.), Novotný L. (Bláha, Hemžský), Brož, Novotný L., Cahlík (Hemžský, Bláha)
 
Fotogalerie (Alena Novotná): http://hokejbal-svitkov.rajce.idnes.cz/SZ_-_HBC_JTEKT_Svitkov_Stars_vs_HC_Jestrabi_Prelouc%2C_7.10.2017/