Starší žáci vezou z Letohradu všechy body

Starší žáci (Martin Hlavsa) - Plný počet bodů si veze tým starších žáků ze stadionu nebezpečného Letohradu. Zápas vedoucích týmů tabulky byl odehrán v sobotu 21. 10.

SK Hokejbal Letohrad - HBC JTEKT Svítkov Stars Pardubice 1 : 6 (0 : 0, 0 : 2, 1 : 4)

Střely na branku: 13 : 26

Střelci: 2x Bláha, 2x Novotný, 2x Hemžský

Hodnocení: Věděli jsme, že nás čeká těžký nevyzpytatelný soupeř, který dokáže na svém hřišti zaskočit i favorita. V pátek jsme proto zvolili trénink v nedaleké Přelouči, aby si hráči zvykli na asfaltový povrch, na kterém jsme nehráli dlouhou dobu.  První třetina moc šancí nepřinesla. Hrál se opatrný hokejbal. V druhé části se nám podařilo vstřelit dvě branky z hole našeho kapitána Lukáše Novotného, který dodal na naše hokejky klid. Utkání jsme se snažili kontrolovat, bohužel přišel zbytečný faul Matyáše Bláhy a letohradský střelec Bečka z přesilovky korigoval na 1 : 2. Mates Bláha však následně svůj faul odčinil klíčovou brankou na 1 : 3 a utkání jsme již měli pevně ve svých rukou. Skóre jsme navýšili na konečných 1 : 6. Zápas hodnotíme kladně, plnili jsme zvolenou taktiku a soupeře jsme nepouštěli do vážnějších příležitostí. V brance předvedl jistý výkon Šídlo. Nově jsme vyztužili realizační tým o našeho nového "experta analytika" Martina Pittharda. V hodnocení +/- účasti na hřišti se čtyřmi kladnými body blýskl nenápadný pilíř Vojta Janíček. Příští týden náš čeká městské derby s Autosklem. Doufám, že nás fanoušci přijdou povzbudit a půjdeme si všichni společně pro další úspěšný zápas.

Sestava: Šídlo, Procházka - Malý, Bláha, Novotný Š., Janíček, Cahlík, Gregor, Novotný L., Korbel, Bukač, Vojtěch, Hemžský, Shejbal, Vlašič L. (MŽ), Drozd (MŽ),