Stadion prošel během prázdnin viditelnými změnami

JTEKT Aréna (red.) - Určitě si každý všiml, že během léta vládl na stadionu čilý ruch. Nyní přinášíme souhrn toho co je u nás nového.

Nejviditelnější změnou je výměna mantinelů. Ty staré už skutečně byly na hraně své životnosti a tak jsme přivítali možnost dovézt sice použité, ale stále dobré, ze sousedního Hradce Králové. Celá akce znamenala jejich rozebrání, převoz a opětovné smontování na naší ploše. Dále bylo nutné opatřit a nainstalovat zcela novou konstrukci pro úchyt zabrankových sítí. Nové mantinely jsou díky své pružnosti navíc bezpečnější než ty původní. Akcí s nimi se zúčastnil větší počet brigádníků, ale největší dík patří našemu správci Martinovi Nekolovi, který na jejich montáži strávil suverénně nejvíce času.

Druhou novinkou je položení zámkové dlažby v prostoru mezi hrací plochou a starými buňkami. I ta je určitě oproti původnímu drcenému štěrku zlepšením a návštěvníci areálu jí určitě ocení. I zde bychom chtěli poděkovat všem, kteří této věci věnovali svůj čas, zejména Leošovi Vlašičovi, který byl tahounem celé akce.

Poslední věcí, která není ještě dotažena, je instalace nového herního prvku do rohu pod násep železniční trati. Ten společně s tím co už zde stojí ocení zejména rodiče malých dětí čekajících na konec tréninku nebo zápasu svých starších ratolestí. Zde bychom rádi poděkovali rodině Adámkových, která herní prvek poskytla.

Kromě výše zmíněných akcí se udělalo také mnoho dalších "drobností", kterým musel někdo věnovat čas a um. Všem za všechno moc děkujeme.