Realizační týmy pro sezónu 2018/19

Realizační týmy (red.) - Jako každý rok dochází ke změnám v realizačních týmech a jako každý rok Vám je přinášíme v článku.

Největší zprávou je změna na postu předsedy klubu. Odstupující Petr Kopečný se bude od nové sezóny naplno věnovat mužskému A týmu a časové důvody mu nedovolí pokračovat v předsednictví. Na jeho místo byla členy vedení zvolena Anna Almaši.

Na druhém místě bychom rádi poděkovali všem těm, kteří z různých důvodů v realizačních týmech končí, práce, kterou odvedli pro klub byla obrovská a my jsme za to opravdu vděční. V informacích níže uvedených může dodatečně dojít ještě k nějakém zpřesnění.

A nyní k jednotlivým mačaftům a činnostem:

A tým jak už bylo uvedeno povede jako hlavní trenér Petr Kopečný s asistentem Jiřím Dudíkem. O kondici hráčů se bude starat dvojice Milan Tomes a Jindřich Petruška, vedoucí týmu bude Anna Almaši. Stejně jako vloni trénují společně s A týmem i starší dorostenci, kteří budou podle situace nastupovat v mužských týmech a v extralize staršího dorostu za Hradec Králové. A tým hraje první ligu, kterou pro letošní sezónu opustilo poměrně dost týmů přičemž zůstaly převážně ty lepší. Sezóna bude náročná.

B tým pokračuje pod vládou bratří Mlatečků přičemž David Mlateček bude působit na postu trenéra a Dominik Mlateček na postu vedoucího týmu. Tým pokračuje ve druhé lize, ve které chceme významně zapojovat naše mladé hráče.

Ženy povede i nadále Martin Bláha, další posty jsou ještě v řešení. Opět je v plánu účast ve dvou soutěžích a to v pětkové Lize žen a trojkovém Východočeském přeboru. Tréninky budou částečně samostatné a částečně společné s mladším dorostem a staršími žáky.

Mladší dorost pokračuje nadále v extralize, oproti loňsku došlo opět k přeskupení základních skupin a naše hráče čekají soupeři z východních Čech a Moravy. Trenérem zůstává David Mlateček s asistenty Martinem Hlavsou a Vítězslavem Gregorem, vedoucí týmu bude Lucie Bláhová.

Starší žáky povede stejně jako vloni Martin Hlavsa s asistenty Tomášem Pelcmanem a Jindřichem Petruškou. Vedoucí týmu bude Alena Malá. Starší žáci se budou připravovat společně s mladším dorostem.

Mladší žáky rovněž povede Martin Hlavsa jehož asistenty budou Leoš Vlašič, Karel Kaninský a David Synek. Vedoucí týmu bude Kateřina Bártová.

Přípravka, kterou letos dohnaly slabší ročníky, se bude připravovat částečně s mladšími žáky a částečně s nejstarším ročníkem minipřípravky. Hlavním trenérem bude Martin Bláha s asistenty Davidem Černickým a Bronislavem Solařem. Vedoucí týmu bude Lenka Procházková.

Základna je společný název pro hráče minipřípravky a přípravky. Jejím hlavní trenérkou bude Martina Topičová s asistentkami Annou Almaši a Petrou Outratovou. Na postu vedoucí týmu pokračuje Michaela Jánská. Nejstarší ročník se již jednou týdně bude připravovat na hru na velké hřiště společně s přípravkou.

Brankáři mladších věkových kategorií se budou v nové sezóně připravovat pod vedením Michala Pospíšila, kondičním trenérem mládeže bude Jindřich Petruška

Pro úplnost přidáme ještě netrenérské funkce. Správcem stadionu zůstává Martin Nekola, o klubový fanshop se i nadále stará Petra Hovorková, správcem webových stránek a šéfredaktorem je i nadále Petr Korbel, na klubovém facebooku se o totéž stará Petr Kopečný.

Na stránkách ještě nejsou aktualizovány kontakty na jednotlivé funkce, budeme se snažit opravit to co nejdříve. Děkujeme za pochopení.

Všem v nové sezóně přejeme hodně štěstí.