Realizační týmy pro sezónu 2016/17

Klub (Petr Korbel) - Je na čase přinést informace o realizačních týmech pro sezónu 2016/17.

Nová sezóna se blíží, leccos už problesklo v jiných zprávách, nyní ale přinášíme vše v přehledné podobě. Na stránce http://www.svitkovstars.cz/adresar-kontaktu/ též naleznete aktualizované kontakty na jednotlivé osoby.

A tým má poprvé trenéra vzešlého z výběrového řízení a je jím Martin Bláha. Jeho asistentem je bývalý šéf béčka David Mlateček, který je zároveň trenérem staršího dorostu což zajistí provázanost těchto kategorií. Kondičním trenérem je pak velezkušený a tvrdý Jindřich Petruška. Jako vedoucí bude působit Anna Hovorková, manažerem je pak již několik měsíců Martin Černický. 

B tým přišel po zisku titulu o několik hráčů, kteří ukončili kariéru. Začne proto opět skromněji v Krajské lize. Vést jej bude Dominik Mlateček.

Ženy budou mít poprvé trenérku, kterou se stává Anna Hovorková. Asistentem jí bude nová tvář v našem klubu Lukáš Uhlíř. Role vedoucí týmu se pak zhostí Petra Outratová. Stejně jako v minulé sezóně se ženy budou připravovat společně s mladšími dorostenci a staršími žáky.

Starší dorost povede jak již bylo napsáno výše David Mlateček, který je zároveň asistentem v A týmu mužů. Kluci nám dorůstají a je potřeba velmi vážně brát jejich zapojování do mužských soutěží. Chceme dorostence a muže co nejlépe provázat a tak jdeme cestou společných tréninků těchto dvou kategorií. Vedoucím týmu zůstává obětavý Jiří Čepela.

Mladší dorost bude řídit Jiří Dudík, vedoucí týmu bude Lucie Bláhová. Opět bude zřízena osvědčená tréninková skupina se staršími žáky a ženami, takže Jirka nebude sám a bude na trénincích spolupracovat s trenéry obou zmíněných kategorií.

Starší žáci budou jak je uvedeno výše trénovat společně s mladšími dorostenci a ženami. Vést je bude jako trenér Vítězslav Gregor a jako vedoucí týmu Alena Malá.

Mladší žáky povede v následující sezóně Leoš Vlašič s asistentem Ivanem Drozdem. I jim bude dělat vedoucí týmu Alena Malá. Mladší žáci budou tvořit tréninkovou skupinu s přípravkáři.

Přípravku stejně jako v minulé sezóně povede Michal Pospíšil za asistence trenérského novice Jiřího Naštického. Vedoucí týmu bude Kateřina Bártová. Hráči se budou připravovat společně s mladšími žáky.

Minipřípravce a mikropřípravce společně bude opět velet Karel Kaninský, který bude mít k ruce asistenty Jindřicha Petrušku, Bronislava Solaře a Martinu Topičovou. Na postu vedoucí týmu vítáme Michaelu Jánskou.

Nesmíme samozřejmě zapomenout na trenéry brankářů, kterými jsou Ondřej Almaši a Petra Outratová. Ondřej je současně i hlavním kondičním trenérem klubu.

Během uplynulé sezóny nebo na jejím konci ukončili svou činnost z různých důvodů trenéři Robert Koch, Jiří Bitnar, Jiří Drbal a Petr Kopečný a vedoucí týmu Martina Dudíková. Všem moc děkujeme za odvedenou práci.

Realizační týmy se nám oproti konci minulé sezóny opět rozrostly. Všem přejeme hodně úspěchů!