"Výhra na turnaji pro nás byla třešnička na dortu", hodnotí kapitán Gregor!

Mladší žáci (red.) - Uplynulý víkend byl ve znamení turnaje mladších žáků v Plzni, kde se naši hráči mohli střetnout i s mimoregionálními týmy. Co na to samotní aktéři?

O hodnocení turnaje jsme požádali kapitána vítězného celku Jirku Gregora, nejlepšího střelce týmu Denise Drbala, nejužitečnějšího hráče týmu - brankáře Matěje Procházku a o jiný úhled pohledu nás obohatila i vedoucí týmu Alča Malá :)

 

Kapitán Jiří Gregor

Turnaj v Plzni hodnotím jako velmi zdařilý. Obsazení turnaje bylo super, hlavně protože jsme hráli s týmy, které téměř nikde nepotkáme. Zápasy měly dobrý náboj. Chtěl bych poděkovat pořadatelům, za uspořádání tohoto turnaje. Pro náš tým to bylo dobrá příprava na nastávající část sezony po zimní pauze. A nakonec chci poděkovat klukům za předvedené výkony. Výhra celého turnaje pro nás byla třešnička na dortu:)

Střelec Denis Drbal

Turnaj se mi velice líbil, atmosféra byla super! Tymy byly velice vyrovnané. První den byl strašně ospalý, ale pak už to šlo. Trochu se mi nelíbilo, že byly malé šatny a hlavně střídačky. Nejlépe se mi hrálo proti Hostivaři, nejhůře pro Plzni, ta hrála moc dobře. Pohár byl velmi pěkný, celý turnaj bych hodnotil na 10/10.

Brankář Matěj Procházka (nejužitečnější hráč)

Tím, že jsem mohl chytat na turnaji, jsem si splnil sen, a proto jsem se na turnaj i moc těšil. Očekávání? Nezklamat, odchytat „svý zápasy“ co nejlíp. Rozhodně jsem nečekal, že odjedeme z turnaje s pohárem pro vítěze. Když jsem se dozvěděl, že budu jediný golman, tak mě to zaskočilo, ale snažil jsem se nenervovat a nemyslet na to. Nejdůležitější bylo si co nejvíc věřit a věřit klukům a pak už to šlo samo. A celkové hodnocení turnaje? Turnaj byl parádně uspořádaný. S klukama jsme byli super tým, který si to užíval na hřišti i mimo něj a i kdybychom skončili poslední, pořád bychom byli rádi, že jsme si mohli zahrát a obohatit se o nové zkušenosti. A na závěr bych chtěl poděkovat klukům za to, jak suprově všichni hráli a hodně mi to v bráně usnadnili. A samozřejmě koučům za výborné vedení týmu

Vedoucí týmu Alena Malá

Po lehce zdramatizovaném odjezdu, kdy jsme se v pátek ve 12 hod dozvěděli, že pojedeme jen s jedním brankářem, jsme se vydali natěšeně směr Plzeň. Cesta proběhla bez problémů. Kluci se těšili, že si zase zahrají po pauze s hokejkou a hlavně, že si  zahrají proti týmům, které normálně nepotkají. Průběh zápasů hodnotit odborně nemůžu, ale z mého pohledu kluci makali, občas jim šlo jedním uchem tam a druhým ven, co jim trenéři říkají, ale i po dvou měsících bez hokejky, dobrý. Škoda některých neproměněných šancí, ale i to k tomu patří. Kluci navázali nové přátelství, fandili ostatním týmům při jejich zápasech a oni zase jim, takže atmosféra byla super. Náš fanklub byl taky úžasný a atmosféra při finále se snad ani nedá popsat. Jmenovitě někoho vyzdvihovat, snad ani nelze, všichni makali, někteří se museli popasovat i s jiným postem, než na který jsou zvyklí, ale zvládli to. Jen snad pochválit "naší rybičku" v brance, který se tím popasoval s naprostou jistotou a zaslouženě si odnesl ocenění.

 

 Všem děkujeme za jejich hodnocení!