"Není co házet za hlavu" hodnotí podzim starších žáků Martin Hlavsa

Starší žáci (red.) - Tým starších žáků obhajuje titul mistrů České republiky a zatím je na dobré cestě, když ze všech podzimních zápasů regionální základní skupiny odešel neporažen. Své hodnocení nám napsal jeho trenér Martin Hlavsa.

Náš tým se asi jako vždy pomaleji rozjížděl což komentuje i Martin:

Myslím, že soutěž byla zpočátku hodně vyrovnaná, kdy nás dokázali potrápit Ježci i Hradec a samozřejmě Autosklo.V druhé části podzimu si naopak myslím, že jsme soupeřům výkonnostně lehce odskočili, kdy se nám hodně vyplatilo zapojení hráčů v extralize dorostu, kde většina kluků si zvykla na rychlejší a tvrdší hru a dokázali to pak aplikovat v lize starších žáků.

 

Nejvíce se nám povedlo první derby s Autosklem, kdy jsme celý zápas otáčeli a dokázali vyhrát na nájezdy. Myslím, že jsme v tomto zápase ukázali obrovskou touhu vyhrát i přes to, že se nám herně nedařilo. Z obou stran to bylo výborně odehrané utkání na té nejvyšší žákovské úrovni. Myslím, že nás i tento zápas nakopl. Kluci a Áďa od té doby začali mnohem více fungovat jako jeden tým. A jelikož, jsme na podzim neporaženi, tak ani nic za hlavu házet nemusíme :) Každopádně z počátku soutěže v zápase s Ježky a Hradcem byly naše výkony rozpačité - ale to byl start soutěže.

Nyní čeká starší žáky zimní příprava a k ní Martin uvádí:

Připravovat se budeme třikrát týdně v tělocvičně opět pod vedením mého asistenta - zkušeného kondičního trenéra Jindry Petrušky. Cílem bude opět nabrat kondičku, tak abychom na MČR byli stoprocentně připraveni. Věřím, že na jaře budeme ještě silnější.