Prvním týmem hrajícím v roce 2018 byla mikropřípravka

Mikropřípravka (red.) - Je to tak, prvním týmem Stars, který skřížil hokejky s protivníkem, byla naše mikropřípravka a to v sobotu 27. 1.

Turnaj resp. jejich dvojice, které se naši borci zúčastnily, byla odehrána v nafukovací hale na polabinské čtyřce. Hrálo se klasickým formátem pro tuto kategorii tedy 3+0 na malé branky. Bílý tým dokázal uspět se všemi soupeři, černý tým slavil vítězství ve dvou zápasech, jednou remízoval a jednou po přestřelce padl. Trenérka Anna Almaši turnaj hodnotí: Na turnaj v Polabinách v hale jsme se hodně těšili, protože se nám tam již v prosinci líbilo. Podařilo se nám i přes omluvenky na poslední chvíli po dlouhé době postavit dva týmy. Děti si dostatečně zahrály, výsledky nebyly důležité, ale zkušenosti k nezaplacení. S turnajem jsme velice spokojeni a také i s rozdělením turnaje na dopoledne a odpoledne. Děkujeme pořadatelům a těšíme se na další turnaj.

Soupiska: Jáchym Jánský, Jonáš Jánský, Jakub Malý, Matěj Krtička, Vojtěch Koudela, Tomáš Bezpalec, Adam Hebek, Martin Topič, David Švejda, Michal Nadrchal