Přípravku zastavili až Pražané

Přípravka (red.) - V sobotu 4. 11. proběhl poslední podzimní turnaj Východočeského přeboru přípravek na našem stadionu.

Poslední podzimní a zároveň první ve formátu 5 + 1. Do Svítkova dorazily týmy Alfy, Ježků, Poličky, Letohradu a pražských Rebelů. Náš tým ve skupině A nastoupil nejprve v městském derby, ve kterém byl určitě lepším týmem a po zásluze bral vítězství 2 : 0. V dalších zápasech už to tak jednoduché nebylo, kluci a dívka museli v obou obracet nepříznivý stav, aby nakonec zvítězili rozdílem jediné branky. Na závěr nás čekali pražští Rebelové, kteří byli lepším týmem a hlavně nás proškolili z produktivity. Poměr střel na branku byl sice téměř vyrovnaný, ale Pražané zvítězili vysokým rozdílem.

Výsledky: 

2 : 0 HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice

4 : 3 SK Hokejbal Letohrad

3 : 2 Ježci Heřmanův Městec

1 : 7 SK Rebel Praha

Hodnocení trenéra Michala Pospíšila: Ve výsledku jsem s spokojen. Máme několik nových hráčů, pro které to bylo první seznámení se hrou na velké hřiště, a s tím jsme se srovnali dobře. Na výsledku posledního zápasu se určitě podepsalo dlouhé čekání, které si kluci krátili fotbalem, a pak trochu chyběli síly. Nepříjemná byla i nutnost hýbání se sestavou, protože některé hráče jsme neměli na celý den. I tak jediná prohra je pěkný výsledek, i když tak vysoká být určitě nemusela.

Soupiska: Pospíšil, Šprync - Bárta, Besperát, Hlaváček, Hudec, Hrdinka, Kňava, Korbel, Koudela, Martínek, Petruška, Procházková, Rohlíková, Rybář, Vašíček

Fotogalerie (Petr Král, Štefan Havran): http://hokejbal-svitkov.rajce.idnes.cz/Pripravka_-_turnaj_Svitkov%2C_4.11.2017/