Přípravka úspěšná na domácích turnajích

Přípravka (Petr Korbel) - V neděli 16. 10. proběhla na našem stadionu dvojice přípravkových turnajů a naše týmy si vedly velmi dobře.

Turnaje se hrály souběžně formátem 3 + 1 a náš kádr byl rozdělen do dvou týmů z nichž každý se zúčastnil jiného turnaje. Červený tým tvořilo sedm statečných hráčů ročníku 2006, kteří ztratili jediné body remízou s Alfou a poté, co ona zaváhala s Poličkou, si dokráčeli pro zasloužené vítězství. Druhý tým složený z hráčů ročníku 2007 a mladších se ve svém turnaji určitě neztratil a po dvou vítězstvích, jedné prohře a remízou s pozdějším vítězem vybojoval účast v souboji o třetí místo, který taktéž ovládl.

Zápasy červeného týmu:

3 : 3 HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice - Milichovský (Král), Uhlíř (Synek), Král

4 : 1 SK Kometa Polička - Milichovský, Král (Synek), Milichovský (Uhlíř), Milichovský

6 : 0 SK Hokejbal Letohrad - Uhlíř, Synek (Král), Uhlíř (Milichovský), Uhlíř (Milichovský), Uhlíř (Milichovský), Král (Synek)

5 : 1 Ježci Heřmanův Městec - Král (Synek), Synek, Synek (Král), Uhlíř (Milichovský), Černý (Uhlíř)

4 : 0 TJ Sršni Svitavy - Král (Synek), Milichovský (Černý), Uhlíř (Černý), Synek (Král)

Soupiska: Smolík - Černý, Kaninský, Král, Milichovský, Synek, Uhlíř

Trenér Michal Pospíšil k výkonu týmu poznamenal: Super. Jen je trochu škoda, že jsme si nechali dotáhnout zápas s Alfou, ve kterém jsme vedli.

Zápasy bílého týmu:

6 : 0 HBC Hradec Králové 1988 - Koudela (Korec), Korec (Koudela), Choutka (Korbel), Koudela, Choutka (Bárta), Korec (Koudela, Rohlíková)

2 : 5 HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice - Koudela (Korec), Koudela (Korec)

1 : 1 SK Kelti 2008 - Korec (Koudela) 

8 : 0 Hbc Chlumec nad Cidlinou - Koudela (Petruška), Bárta (Korbel), Vašíček (Kňava), Korec, Korbel (Choutka), Kňava (Rohlíková), Koudela (Korec), Vašíček (Rohlíková)

4 : 1 HBC Hradec Králové 1988 - Koudela (Korec), Korec (Koudela), Koudela, Korec (Choutka)

Soupiska: Pospíšil - Bárta, Choutka, Korbel, Korec, Koudela, Petruška, Rohlíková, Kňava, Vašíček

Trenér Karel Kaninský dodává: S výkony týmu jsem maximálně spokojen. Chtěli jsme, aby si hráči hlavně zahráli a tak jsme pravidelně točili všechny trojice včetně té minipřípravkové. A i ta dokázala držet krok se zkušenějšími soupeři. Jediné zaváhání přišlo s Alfou, kdy hráči polevili v tempu. Vynahradili to ale hned poté v zápasu s Kelty, kde naopak nechali všechno.

Fotogalerie (Štefan Havran): http://hokejbal-svitkov.rajce.idnes.cz/Svitkovsky_pohar_pripravek___16.10.2016/

Fotogalerie (Petr Král): http://hokejbal-svitkov.rajce.idnes.cz/Pripravka_-_turnaj_Svitkov_16.10.2016/