Přípravka na posledním turnaji VČ přeboru

Přípravka (red.) - Na poslední letošní turnaj Východočeského přeboru vyjížděli naši borci v sobotu 2. 6. do Svitav.

Před turnajem se sešlo dost omluvenek a tak náš tým zrovna nevynikal věkovým a výškovým průměrem.

HBC JTEKT Svítkov Stars Pardubice - TJ Sršni Svitavy 1 : 0

Zápas, ve kterém jsme měli více ze hry a mohli vícekrát skórovat, ale zadařilo se pouze jednou. Sršni bojovali a byli díky naší potenci stále ve hře. Brankáři udrželi čistá konta a my brali hubené vítězství.

HBC JTEKT Svítkov Stars Pardubice - HC Stadion Nový Bydžov 1 : 4

Hokejisté z Bydžova měli od počátku o něco více ze hry, ale do závěru první části jsme alespoň herně dokázali držet krok. Pak nám dlouho trvalo než jsme se ve vlastním obranném pásmu postavili na buly načež jí rozhodčí vhodil. Nastalý zmatek v naší obraně skončil vlastním gólem což týmem otráslo a soupeř rychle navýšil. Ve druhé části se našemu týmu podařilo snížit na rozdíl jedné branky, ale Bydžovští potrestali další dvě chyby v naší obraně a tím stanovili konečné skóre.

HBC JTEKT Svítkov Stars Pardubice - HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice 1 : 1

Zápas dvou poločasů, kdy v prvním byl lepší soupeř a šel po zásluze do vedení. Ve druhé části jsme zlepšili hru, vyrovnali a díky několika šancím jsme mohli strhnout utkání na svou stranu. Zápas nicméně skončil zaslouženou remízou.

Trenér Michal Pospíšil hodnotí: Tým jsem díky dlouhému pracovnímu vytížení mimo republiku převzal doslova před pár dny a to určitě hrálo svou roli. Celý turnaj nás trápila produktivita, ale za bojovnost bych celý tým rád pochválil a poděkoval mu i za celou sezónu. Vyzdvihnout bych chtěl jen odolnost a statečnost Páti Procházkové, která toho od větších a starších kluků schytala hodně.

Jelikož se jednalo o závěrečný turnaj obdrželi všichni hráči účastnické medaile.

Soupiska: Pospíšil, Šprync - Bárta, Korbel, Rohlíková, Hlaváček, Koudela, Kňava, Martínek, Petruška, ProcházkováVašíček, Hudec