Prázdninové výlety Stars

Akce klubu (Martin Bláha) - Blíží se prázdniny, na které jsou opět připravovány mimohokejbalové akce a výlety. Ty jsou určené pro všechny hráče, rodinné příslušníky, přátele, členy i nečleny našeho klubu. Jejich soupis již nyní, ale ještě je před samotnými prázdninami připomene.

Stejně, jako v letech předchozích se budeme o prázdninách v úterý a ve čtvrtek odpoledne od 17:00 věnovat in-line bruslení na stezce u Labe. Sraz bude vždy deset minut před výjezdem pod Rosickým mostem ve Svítkově. Zajedeme si do Rábů na zmrzlinu a zpět. S sebou pitný režim, 20 Kč na zmrzlinu, dobrou náladu a na sebe oblečení s motivem Stars, ať jsme pěkně vidět. 

8. 7. 2017   Středověké slavnosti na Lichnici  (autobusem a potom pěšky)

Beřkovští ze Šebířova zvou na historický program: středověké hry, dílny, ukázky zbraní, ukázky katovského řemesla, vstupné dobrovolné.  Vyhlídka z nově otevřené rozhledny.

Odjezd autobusem z Pardubic v 7:58 z nástupiště č. 11 na autobusovém nádraží. Příjezd do obce Prachovice v 8:38 Potom pěšky cca 5 km lesem na zříceninu hradu Lichnice. Po zhlédnutí produkce další výšlap, tentokráte Lovětinskou roklí směrem na Třemošnici a odtud Hedvičiným údolím do Starého Dvora max. 10 km.

Ze Starého dvora odjezd domů buď v 15:15, nebo v 18:15 Finanční náročnost bude nízká. Platit budeme pouze dvě cesty autobusem, vstup na hrad a rozhlednu. 

Následovat bude minikemp, který vyhlašujeme pro kategorie mikropřípravky až mladší žáky

Tento kemp proběhne od 27. 7. do 30. 7. 2017 v lokalitě Trhová Kamenice. Zde budeme ubytováni v chatě, která patří klubu potápěčů Pardubice. Začátek kempu by byl ve čtvrtek odpoledne, kdybychom se sešli v Trhové Kamenici. Po celý víkend zde budeme s dětmi sportovat v lese formou fartlekových běhů, různých soutěží, člunkové běhy na přilehlém hřišti, a další hry. Během víkendu budou děti absolvovat i pěší výlety po okolí, opékaní buřtů, zpěv u ohýnku atd.

Ubytování, pitný režim a celodenní strava (5x, obsahovat bude i ovoce a zeleninu), bude v ceně celého pobytu, která jest stanovena na 700 Kč/osobou.

O stravování se postará Lucie Bláhová a Lenka Procházková, která vzhledem ke svému vzdělání, bude zároveň plnit funkci zdravotnice. O děti se během kempu bude po sportovní stránce starat pětice Svítkovských trenérů, pod mým vedením. S přihláškou neváhejte, počet míst je omezen. 

Na sobotu 19. 8. 2017 je plánován výlet do Pražské ZOO.

Pojedeme vlakem z Pardubic v 7:58, mírně po 9:00 budeme v Praze a přesuneme se do ZOO. Cca v 10:00 půjdeme do ZOO. Cesta zpět je plánována v 17:22 rychlíkem a v Pardubicích budeme v 18:20. 

Vstupné do ZOO je 200 Kč osoba dospělá, 150 Kč dítě od tří do patnácti let (po předložení průkazu) je možno zakoupit rodinnou vstupenku pro 2 dospělé a 2 děti za 600 Kč. Jízdenka na MHD bude činit cca 50 Kč na osobu a cena jízdenky na vlak se bude odvíjet od počtu osob. Navrhuji zakoupit jízdenku hromadnou a zpáteční. 

Přihlášky na výlety adresujte na email: BlahMar@atlas.cz  vždy týden před výletem zveřejníme doplňující informace.

Srdečně zveme!

Titulní foto ze stránek www.zeleznehory.net