Pozvánka: Začíná extraligové play-off, doma nás čekají tři hrací dny

Víkendová upoutávka (red.) - A tým startuje extraligové play-off na půdě Kladna, doma ale můžeme jít na zápasy v pátek, v sobotu i v neděli.

A tým mužů zahajuje čtvrtfinále play-off Extraligy dvěma zápasy na stadionu HBC Kladna. V sobotu 20. dubna i v neděli 21. dubna mají zápasy začátek shodně v 15.00 hodin. Sobotní zápas je možné sledovat na programu ČT sport plus.

B tým mužů nastoupí k poslednímu zápasu základní části 2. ligy před domácím publikem v neděli 21. dubna ve 14.00 hodin. Čeká je městské derby rezerv, neboť z druhého břehu Labe dorazí tým HBC Pardubice B.

Ženy se doma představí hned ve dvou dnech. V pátek 19. dubna v 18.00 hodin nastoupí k dohrávce zápasu Ligy žen proti TJ Sršňům Svitavy, a v sobotu 20. dubna proběhne od 10.00 hodin na našem stadionu další turnaj Východočeského přeboru žen ve formátu 3+1. Naše hráčky postupně nastoupí v 10.15 hodin k městskému derby proti HBC Pardubice, v 11.30 hodin proti TJ Kovu Praha, ve 12.45 hodin proti TJ Lokomotivě Česká Třebová a ve 14.00 hodin proti HBC Liberci.

Junioři odehrají poslední zápas extraligové nadstavbové skupiny Východ rovněž doma a to v sobotu 20. dubna od 16.30 hodin. Do Svítkova dorazí tým TJ Kovo Praha. Náš tým je již jistým vítězem skupiny, přesto se bude chtít před svými fanoušky vytáhnout.

Dorost čeká v předposledním zápase základní skupiny Extraligy městské derby proti HBC Pardubicím. Zápas, který bude rovněž odehrán ve Svítkově, začíná v neděli 21. dubna v 11.00 hodin.

Starší žáci odehrají poslední zápas své regionální skupiny Ligy SŽ také doma a to proti Ježkům Heřmanův Městec. Začátek je stanoven již na 8.00 hodin v sobotu 20. dubna.

Minipřípravku čeká další turnaj Východočeského přeboru v sobotu 20. dubna v Letohradu. Mezi devátou a dvanáctou hodinou se dva naše týmy postaví soupeřům z klubů TJ Sršni Svitavy, HBC Hradec Králové 1988SK Hokejbal Letohrad.

Všem týmům přejeme hodně štěstí!