Pozvánka: Starší žáci jedou bojovat o medaile

Víkendová upoutávka (red.) - Nejzajímavější akcí víkendu je výjezd starších žáků na finálový turnaj své kategorie, na domácím hřišti se představí minipřípravka.

Mladší dorost čeká náročný výjezd do Prahy, kde se na půdě HBC Hostivař pokusí porvat o další body do tabulky. Situaci budou mít o to náročnější, že se nebudou moci opřít o starší žáky. Zápas začíná v neděli 20. 5. ve 14.00 hodin v pražských Čimicích.

Starší žáci postoupili na finálový turnaj své kategorie do Příbrami a boje o medaile začínají již v pátek 18. 5., kdy se v 15.00 hodin v prvním utkání základní skupiny utkají s týmem HBC Nové Strašecí. V sobotu 19. 5. v 9.00 hodin následuje souboj s HbK Karviná a v 16.00 hodin s SK Suchdolem nad Lužnicí. O jaké umístění se naši kluci poperou v nedli 20. 5. bude záležet na výsledcích těchto tří zápasů.

Mladší žáky čeká cesta na další turnaj Východočeského přeboru tentokrát v neděli 20. 5. do Svitav. I oni budou mít ztíženou pozici, protože některé hráče odčerpají starší žáci.

Minipřípravka se jako jediná představí na domácím kolbišti a to v sobotu 19. 5. Na turnaji, který bude odehrán mezi devátou a čtrnáctou hodinou se kromě našich hráčů přestaví i borci z Chlumce nad Cidlinou, Hradce Králové, Letohradu, České Třebové a Svitav.

Všem týmům přejeme hodně štěstí!