Pozvánka: Šlágrem víkendu semifinále play-off 2. NHbL

Víkendová upoutávka (Petr Korbel) - Semifinálová série 2. NHbL se stěhuje před zraky svítkovských fandů, doma se představí žáci a přípravka.

B tým mužů přivezl z horké heřmanoměstecké půdy dvě vítězství a tak má mečbol na postup do finále. První pokus proti vítězi základní části Ježkům Heřmanův Městec začíná na našem stadionu v sobotu 21. 5. v 16.00 hodin. V případě prohry se druhý zápas hraje v neděli 22. 5. v 18.30 hodin. Přijďte podpořit svůj tým v důležitém klání.

Ženy nastoupí do dalšího turnaje Východočeského přeboru v neděli 22. 5. na stadionu v Heřmanově Městci. Tradiční východočeské týmy doplňují soubory z Ústí nad Labem, Kyjova a slovenské Skalice a Zvolenu.

Mladší dorost se rozloučí se základní skupinou C extraligy městským derby na stadionu HBC Autoskla-H.A.K. Pardubice a to v neděli 22. 5. ve 13.00 hodin. Zápas sice nic neřeší a náš tým má už zajištěn postup do semifinálového turnaje nicméně derby je derby a o náboj bude jistě postaráno.

Starší žáci se loučí s domácími fanoušky i sezónou domácím dvojutkáním proti TJ Sršňům Svitavy. Náš tým ze třetího místa sice do dalších bojů nepostupuje, ale se svými příznivci se určitě bude chtít rozloučit plným počtem získaných bodů. Zápasy začínají v sobotu 21. 5. v 9.30 a ve 12.30 hodin.

Mladší žáci jsou naopak již jistým vítězem regionální soutěže a dvojice zápasů proti HBC Hradci Králové 1988 už na tom nemůže nic změnit. Kluci se ale také budou chtít rozloučit se svými fanoušky co nejlépe. Jejich zápasy začínají rovněž v sobotu 21. 5., ale v 11.00 a 14.00 hodin.

Přípravku čeká další turnaj Východočeského přeboru a to na domácím stadionu. Turnaj proběhne v neděli 22. 5. mezi osmou a sedmnáctou hodinou. Do Svítkova dorazí týmy Ježci Heřmanův Městec, TJ Sršni Svitavy, HBC Hradec Králové 1988, HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice a SK Kometa Polička.

Poslední akcí, na kterou chceme upozornit, je další turnaj školek našeho obvodu, který se odehraje na našem stadionu v dopoledních hodinách ve čtvrtek 26. 5.

Všem týmům přejeme hodně štěstí!