Pozvánka: První jarní kola mužů a dorostenců

Víkendová upoutávka (Petr Korbel) - Na první ostrý domácí zápas se o víkendu chystá náš A tým, mladší dorost vyráží do Olomouce a reprezentanti různých kategorií do Přelouče.

A tým mužů čeká hned dvojice zápasů v rámci 1. České národní hokejbalové ligy důležitých pro případný postup do play-off. V uplynulém víkendu absolvoval náš tým těžká přípravná utkání s extraligovými celky, v sobotu 25. 2. ve 12.00 přivítají na domácím hřišti SK Kelty 2008. Ale to není všechno. V neděli 26. 2. jej čeká ještě výjezd na půdu HBK Bulldogs Brno, kde zápas začíná ve 14.00 hodin.

Mladší dorost je druhým týmem, který zahájí jarní boje a to na stadionu HBC Gladiators Olomouc. Zápas o naději na proniknutí do play-off začíná v neděli 26. 2. ve 12.00 hodin.

Velké zastoupení bude mít náš klub na turnaji reprezentací, který se uskuteční v sobotu 25. 2. v Přelouči. Své umění zde budou chtít prodat zejména ženy chystající se na červnové mistrovství světa v Pardubicích. Sparring partnery jim budou juniorky U18, dva týmy juniorů U14 a reprezentace Pardubického kraje U15. Do každého týmu byli nominováni pozváni naši zástupci. Mezi ženami jsou to brankářky Kateřina Teplá a Petra Outratová a hráčky Martina Topičová a Lenka Kolínková. V ženském juniorském týmu U18 se představí Nina Lednová. Do týmu juniorů U14 byli pozváni Martin Korbel, Marek Hemžský, Lukáš Novotný a Matyáš Bláha. A konečně v reprezentaci Pardubického kraje U15 se představí brankář Jiří Šťovíček a hráči Pavel Birta, Jakub Ilich a Michael Netolický.

Všem týmům i hráčům přejeme hodně štěstí!