Pozvánka: Na domácím hřišti se představí pouze přípravka, další týmy vyrážejí k soupeřům

Víkendová upoutávka (red.) - Pouze přípravka odehraje svůj turnaj doma, další týmy se o nastávajícím víkendu stěhují na hřiště soupeřů. A tým končí základní část v Ústí nad Labem.

A tým mužů odehraje v sobotu 13. dubna v 11.30 hodin poslední zápas základní části Extraligy na stadionu Elby DDM Ústí nad Labem. Bude to těžká šichta, protože domácí ještě na jaře neprohráli. Na druhou stranu má náš tým postup do play-off již zajištěn.

Junioři vyrážejí k předposlednímu zápasu nadstavbové skupiny extraligy Východ na půdu HBC Hodonína. Zápas o další body pro zajištění lepší pozice pro play-off začíná v sobotu 13. dubna ve 12.00 hodin.

Dorost cestuje k dalšímu zápasu extraligy do Čimic na stadion týmu SK Rebel Praha. Zde začíná utkání v neděli 14. dubna v 15.00 hodin

Mladší žáci odehrají další turnaj Východočeského přeboru v nedalekém Heřmanově Městci. V neděli 14. dubna se zde postupně utkají v 9.15 hodin s modrým týmem HBC Pardubic, v 10.15 hodin s HC Jestřáby Přelouč a ve 12.45 hodin s domácími Ježky Heřmanův Městec.

Přípravku čeká v sobotu 13. dubna domácí turnaj Východočeského přeboru. Dvojice našich týmů se mezi devátou a dvanáctou hodinou utká se soupeři z klubů HBC Pardubuice, HBC Rangers Opočno, HBC LiberecHBC Hradec Králové 1988.

Všem týmům přejeme hodně štěstí!