Pozvánka: Hned pětice týmů hraje doma

Víkendová upoutávka (red.) - Mužské áčko i béčko, ženy, dorost a starší žáci, ti všichni hrají během víkendu před vlastními diváky, další dva pak vyrážejí ven. Zejména v sobotu hrací plocha doslova nevychladne.

A tým mužů čeká poslední domácí zápas základní části před startem play-off. V sobotu 6. dubna dorazí do Svítkova tým HBC Plzeň. Začátek zápasu je stanoven na 16.00 hodin.

B tým mužů nastoupí k zápasu o den později v neděli 7. dubna v 11.00 hodin. K dalšímu zápasu 2. ligy dorazí hráči SK Prachovic.

Ženy čeká další kolo zápasů Ligy žen a to rovněž před domácím publikem. Naše hráčky se představí ve třech zápasech. V 10.00 hodin proti TJ Sršňům Svitavy, v 11.50 hodin proti HBC Plzni-Liticím a ve 14.30 hodin proti SK Keltům 2008.

Junioři cestují v sobotu 6. dubna k dalšímu zápasu Extraligy na stadion HBC Bulldogs Brno. Zápas začíná ve 14.30 hodin.

Dorost bude plnit roli favorita v dalším zápase Extraligy, který bude odehrán ve Svítkově v neděli 7. dubna ve 14.00 hodin a soupeřem bude tým SHC Opava.

Starší žáci odehrají další zápas Ligy SŽ rovněž doma a to v sobotu 6. dubna v 8.00 hodin. Do Svítkova dorazí hráči HBC Hradce Králové 1988.

Mikropřípravka odehraje další turnaj Východočeského přeboru v neděli 7. dubna v nedaleké Přelouči. Náš tým postupně odehraje v 8.55 hodin zápas s bílým týmem HBC Pardubicv 9.20 hodin s TJ Sršni Svitavy, v 10.35 hodin s domácími HC Jestřáby Přelouč a v 11.25 hodin s černým týmem HBC Pardubic.

Všem týmům přejeme hodně štěstí!