Pozvánka: Finále KHbL začíná, další domácí zápasy se hrají

Víkendová upoutávka (red.) - Jednoznačným magnetem víkendu jsou úvodní zápasy finále Krajské ligy, ale doma se představí i mladší dorost a přípravka. Další týmy vyrážejí ven.

B tým zlomil ve středu Chlumec nad Cidlinou (článek k celé sérii vyjde dnes večer) a o víkendu jej čekají úvodní zápasy finále Krajské hokejbalové ligy. Protože trochu překvapivě do finále na úkor favorizovaného Žamberku postoupil HBC Jokerit Chrudim B odehrají se úvodní a event. pátý zápas na našem stadionu. Začínáme v sobotu 20. 5. i v neděli 21. 5. shodně v 18.00 hodin.

Ženy čeká hned týden po mistrovství České republiky další turnaj Východočeského přeboru a to v Letohradu, kde se v sobotu 20. 5. představí ve skupině A proti mezinárodní konkurenci složené z týmů ALTSOHL Zvolen, HBTF Rebels Skalica, TJ Lokomotiva Česká Třebová a SK Hokejbal Letohrad. Turnaj bude odehrán mezi osmou a šestnáctou hodinou.

Mladší dorost můžete shlédnout už dnes tj. v pátek 19. 5. Od 17.00 hodin nastupuje k odloženému zápasu proti zlínským HBC Malenovicím. A to není vše. V sobotu 20. 5. cestují naši hráči ještě na půdu TJ Lokomotivy Česká Třebová. Tamní zápas začíná v 11.30 hodin.

Přípravka si v neděli 201. 5. odehraje další turnaj Východočeského přeboru a to na našem stadionu. Záměrem trenérů je vyzkoušet mladší hráče a tak jsme do turnaje postavili dvojici týmů. Té se postaví rovněž dvojice týmů HBC Autoskla-H.A.K. Pardubice a dále týmy HBC Hradce Králové 1988 a SK Komety Polička. Turnaj bude odehrán mezi osmou a sedmnáctou hodinou.

I veteráni našeho klubu mají svůj turnaj a to v neděli 21. 5. v České Třebové. Proti týmům TJ Lokomotiva Česká Třebová, SK Kometa Polička a HC Jestřábi Přelouč odehraje své zápasy mezi jedenáctou a šestnáctou hodinou.

Všem týmům přejeme hodně štěstí!