Pozvánka: Domácí zápasy mužů a turnaj minipřípravky

Víkendová upoutávka (red.) - Čeká nás nabitý víkend. Doma se představí oba týmy mužů, turnaj čeká minipřípravku, mladší dorost zajíždí k derby, starší žáci k zápasu lídrů a hrají i další týmy.

A tým mužů čeká těžká práce v podobě domácího zápasu s loňským vítězem první ligy SK Kometou Polička. Zápas začíná v neděli 22. 10. v tradičních 14.00 hodin.

B tým mužů přivítá o den dříve tj. v sobotu 21. 10. v 15.00 hodin rovněž ve Svítkově B tým HC Jestřábů Přelouč. U zápasu došlo k posunu začátku o dvě hodiny později z důvodu konání turnaje minipřípravek.

Mladší dorost vyráží k prvnímu letošnímu městskému derby na půdu HBC Autoskla-H.A.K. Pardubice. Náš mladý tým není v zápasu favoritem, ale derby je derby. Zápas začíná v neděli 22. 10. ve 13.00 hodin.

Starší žáci vedou tabulku své soutěže, ale v sobotu 21. 10. vyrážejí za pronásledovatelem z SK Hokejbalu Letohrad. Zápas na jeho stadionu začíná v 9.30 hodin.

Mladší žáky čeká další turnaj Východočeského přeboru a to v neděli 22. 10. v Hradci Králové.

Přípravka se chystá na přechod na celé hřiště jehož součástí je přípravný zápas na stadionu Ježků Heřmanův Městec. Ten víkendový program našich týmů zahájí neb se uskuteční již v pátek 20. 10. kolem šesté hodiny podvečerní.

Minipřípravka odehraje další turnaj Východočeského přeboru na domácím stadionu a to v sobotu 21. 10. Turnaj původně plánovaný v Přelouči musel být pro velký počet účastníků rozdělen na dva a ten druhý byl přidělen právě Svítkovu.

Všem týmům přejeme hodně štěstí!