Pozvánka: Doma se představí hned čtveřice týmů, Áčko jede na Kert

Víkendová upoutávka (red.) - Mužský B tým, junioři, dorost a starší žáci odehrají své zápasy během následujícího víkendu před svými fanoušky. Jen A tým čeká jáma lvová.

A tým mužů vyráží na pražské Lužiny na stadion úřadujícího extraligového mistra HC Kert Park Praha. Zápas zde začíná v sobotu 16. března v 16.00 hodin. Náš tým má možnost přeskočit svého sobotního soupeře a dostat se v průběžné tabulce na třetí místo. Mise to ale bude velmi náročná.

B tým mužů se poprvé na jaře představí před domácími fanoušky v neděli 17. března ve 14.00 hodin proti týmu TJ Sršni Svitavy. Během posledního kola se náš tým odlepil od posledního místa 2. ligy, kam poslal právě svého nedělního soupeře. Ten má ale zápas k dobru. Kdo bude držet Černého Petra po tomto víkendu?

Junioři přivítají v rámci nadstavbové skupiny Východ v dalším zápasu tým HBC Hodonín a to v sobotu 16. března ve 12.00 hodin. Nepůjde o nic jiného, než o průběžné vedení v tabulce, kde náš tým vede před svým sobotním soupeřem o jeden jediný bod. 

Dorost čeká další extraligový souboj s pražským týmem HBC Hostivař, který do Svítkova dorazí v neděli 17. března v 11.00 hodin. Bude to zápas dvou týmů z čela tabulky extraligové skupiny Východ, tak se zcela jistě bude na co dívat.

Starší žáci se představí na domácím hřišti v sobotu 16. března v 9.30 hodin a jejich soupeřem budeöu stejně jako u B týmu TJ Sršni Svitavy. Postavení v tabulce dělá z našeho týmu mírného favorita, ale to se musí potvrdit až na hřišti.

Všem týmům přejeme hodně štěstí!