Pozvánka: Doma JTEKT Cup mladších žáků, další týmy v doprovodném programu MS

Víkendová upoutávka (red.) - Tato upoutávka bude netypická v tom, že většina zápasů našich týmů bude odehrána v areálu pardubického zimního stadionu v rámci právě pořádaného mistrovství světa. O zápasy v našem svatostánku ale úplně nepřijdeme, protože nás čeká tradiční turnaj mladších žáků JTEKT Cup.

Ještě jednou připomínáme účast zástupkyň našeho ženského týmu Martiny Topičové a Kateřiny Teplé v bojích o titul mistra světa. Rozpis zápasů základní části jsme přinesli v minulém článku.

Ženy se představí na turnaji v neděli 4. 6. na venkovních hracích plochách na parkovišti za zimním stadionem. V základní skupině narazí na týmy SK Hokejbal Letohrad a Eagles Brno, play-off jim pak může přivést do cesty týmy HBC Plzeň-Litice, HBK Kyjov a HC Švantlův Dvůr Písek. Turnaj bude odehrán mezi 8.00 a 16.30 hodin.

Starší dorost se představí rovněž v neděli 4. 6. na venkovních mobilních hracích plochách na parkovišti za zimním stadionem v rámci turnaje Junior Challenge Cup a to proti soupeřům HC Kert Park Praha, HBK Bulldogs Brno, Dream Team Jih a Piráti Hradec Králové. Turnaj bude odehrán mezi 11.00 a 15.30 hodin.

Mladší žáky jak už bylo uvedeno v prewiew čeká tradiční červnový turnaj JTEKT Cup a to v neděli 4. 6. na našem stadionu. Turnaj bude odehrán mezi 9.00 a 17.30 hodin a o pohár se utká šestice týmů systémem každý s každým. Náš tým nastoupí v 9.00 hodin proti SK Kometě Polička, v 11.30 hodin proti reprezentačnímu výběru Prahy Prague Select U13, ve 12.20 hodin proti Ježkům Heřmanův Městec a v 15.40 hodin proti městskému rivalovi HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice.

Přípravka nastoupí do doprovodného programu Mistrovství světa v neděli 4. 6. na venkovních hracích plochách za zimním stadionem na turnaji své kategorie. V základní skupině jí čekají soupeři z HBC Hradce Králové 1988 a HC Kert Parku Praha. V play-off pak mohou narazit na HBK Kyjov, HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice a SK Pedagog České Budějovice. Dlužno dodat, že turnaj se hraje ve formátu 3+1 a zúčastní se ho jen část našich hráčů. Ta druhá bude hrát o následujícím víkendu. Turnaj proběhne v čase 8.00 - 16.30 hodin.

Minipřípravka odehraje svůj turnaj v rámci doprovodného programu Mistrovství světa na venkovních mobilních hracích plochách jako jediná v sobotu 3. 6. Ve svém turnaji narazí na soupeře z týmů HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice, HBC Apliq Kladno, SK Hokejbal Letohrad a TJ Sršni Svitavy. Náš tým své zápasy odehraje mezi osmou a čtrnáctou hodinou.

V sobotu 3. 6. též nastoupí hráč našeho B týmu Petr Jílek do přátelského utkání veteránských reprezentací Masters Česká republika - Old Boys Slovakia, který bude odehrán v malé hale zimního stadionu od 20.00 hodin.

Všem našim zástupcům přejeme hodně štěstí!