Pozvánka: Doma dva turnaje a zápas starších žáků navíc

Víkendová upoutávka (red.) - Během nadcházejícího víkendu čekají fanoušky Stars domácí turnaje přípravek a mladších žáků a posunutý zápas Ligy SŽ. Áčko vyráží do Karviné.

A tým mužů vyráží v sobotu 2. března na horkou půdu HBK Karviná, které bude jistě chtít vrátit domácí porážku z podzimu. Začátek dalšího extraligového zápasu je stanoven na 14.30 hodin.

Starší žáci nastoupí ke svému prvnímu jarnímu zápasu na domácím stadionu proti TJ Lokomotivě Česká Třebová. Oproti původnímu plánu je zápas hraný v sobotu 2. března kvůli turnaji přípravek o dvě hodiny posunut a úvodní hvizd tak zazní ve 12.00 hodin.

Přípravka odehraje svůj další turnaj rovněž před domácím publikem a to v sobotu 2. března. Původně se měla zúčastnit turnaje v polabinské nafukovačce, ale kvůli velkému zájmu o něj byl uspořádán turnaj parelní a to právě u nás. Dva naše týmy se mezi 8.50 a 11.30 hodin představí proti soupeřům z klubů HBC Pardubice, HC Jestřábi Přelouč Ježci Heřmanův Městec.

Mladší žáci již mají postup na finálový turnaj zajištěn z podzimu, přesto se zúčastní dalšího kvalifikačního turnaje, který bude odehrán v neděli 3. března u nás ve Svítkově. Naši hráči se v 9.00 hodin utkají v městském derby proti týmu HBC Pardubice, v 11.45 hodin s pražskými HBC Hostivař, ve 14.30 hodin s berounskými SK Kelty 2008 a v 17.15 hodin s moravským HBK Kyjovem.

Všem týmům přejeme hodně štěstí!