Pozvánka: Čtvrtfinále play-off Extraligy dorazilo do Svítkova

Víkendová upoutávka (red.) - Jednoznačným magnetem víkendu je nebo jsou zápasy extraligového čtvrtfinále, což budou také jediné domácí zápasy víkendu. Blíží se i sváteční středa, takže představíme i její program.

A tým mužů přivezl z úvodních dvou duelů čtvrtfinále play-off na půdě HBC Kladna dvě vítězství, která se ovšem nerodila lehce. Tím pádem má k dispozici tři mečboly. První může proměnit v sobotu 27. dubna na našem stadionu od 15.00 hodin, v případě neúspěchu bude mít další možnost v neděli 28. dubna ve stejný čas, a pokud by ani tento duel nepřinesl výhru, rozhodující pátý zápas bude odehrán opět na Kladně ve středu 1. května opět v 15.00 hodin.

B tým mužů zahajuje nadstavbovou část 2. ligy na stadionu B týmu SK Hokejbalu Letohrad a to v sobotu 27. dubna. Zápas začíná v 11.00 hodin.

Junioři rovněž rozehrávají play-off své extraligy a to předkolem proti týmu HBK Bulldogs Brno. Úvodní klání bude odehráno ve sváteční středu 1. května na našem stadionu a to od 11.00 hodin.

Dorost čeká poslední zápas základní části extraligy na stadionu TJ Sršňů Svitavy v neděli 28. dubna. Začátek zápasu je stanoven na 14.00 hodin.

Starší žáci zahajují nadstavbu Ligy SŽ na půdě Ježků Heřmanův Městec v sobotu 27. dubna. Zde je úvodní hvizd naplánován na 11.30 hodin.

Mladší žáci absolvují další turnaj Východočeského přeboru v nedaleké Přelouči v neděli 28. dubna. Zde se v 9.45 hodin postaví v městském derby hráčům HBC Pardubic, v 11.30 hodin domácím HC Jestřábům Přelouč a ve 12.30 hodin Ježkům Heřmanův Městec.

Všem týmům přejeme hodně štěstí!