Pozvánka: Čeká nás domácí turnaj přípravek

Víkendová upoutávka (red.) - Blíží se další víkend a tak přinášíme pravidelný servis. Na domácím stadionu se představí pouze přípravka, ostatní týmy vyrážejí mimo domácí luhy a háje.

B tým mužů vyráží k poslednímu zápasu sezóny jen nedaleko a to na druhý břeh Labe k městskému derby rezerv. Na stadionu HBC Autoskla-H.A.K. Pardubice B začíná zápas v sobotu 21. 4. v 15.30 hodin.

Ženy čeká první letošní turnaj trojkového Východočeského přeboru v sobotu 21. 4. v České Třebové.

Mladší dorost čeká v neděli 22. 4. výjezd na stadion HBC Tygrů Mladá Boleslav, kde další extraligový zápas začíná ve 14.30 hodin.

Starší žáci vyrážejí pro další potřebné body na půdu SK Hokejbalu Letohrad a to v sobotu 21. 4. Zápas v Letohradu začíná v tradičních 9.30 hodin.

Mladší žáky čeká další turnaj Východočeského přeboru tentokrát v daleké Jihlavě v neděli 22. 4.

Přípravka jak už bylo uvedeno v předmluvě hraje jako jediná doma. V sobotu 21. 4. se na našem stadionu odehraje další turnaj Východočeského přeboru. Náš tým se utká se dvěma týmy HBC Autoskla-H.A.K. Pardubice a dále s Ježky Heřmanův Městec a TJ Sršni Svitavy systémem každého s každým. Turnaj probíhá od 8.00 do 15.30 hodin. Začátky zápasů našeho týmu jsou v 8.00, 9.30, 11.45 a 13.15 hodin.

Všem týmům přejeme hodně štěstí!