Pozvánka: Ani poslední červnový víkend nebude bez hokejbalu

Víkendová upoutávka (red.) - O letošní sezóně se dá říci, že náš klub jede do plných. Ještě o posledním školním víkendu si můžete zajít na domácí turnaj žen, přípravka vyráží do Polabin a naši hráči se také zúčastní reprezentačních akcí.

Ženy jsou tím úplně posledním týmem, který se v ostrých kláních představí před domácím publikem, a proto si před prázdninami nenechte tuto příležitost ujít. V neděli 25. 6. se na našem stadionu odehraje turnaj východočeského přeboru v trojkovém hokejbalu. Naše děvčata se ve skupině A utkají se slovenskými týmy HBTF Rebels Skalica a ALTSOHL Zvolen a domácími vyzivatelkami z HBC Autoskla-H.A.K. Pardubice a SK Hokejbalu Letohrad. Ve skupině B budou o postup do skupiny A bojovat další týmy z východních Čech a jižní Moravy. Turnaj s účastí čerstvých mistryň světa proběhne mezi devátou a šestnáctou hodinou.

Přípravka byla pozvána na turnaj v Polabinách o pohár starosty II městského obvodu. Turnaj přinese zajímavou konfrontaci pardubického a pražského hokejbalu. Kromě našeho týmu a domácího HBC Autoskla-H.A.K. Pardubice dorazí i týmy HBC Rebel Praha a HC Kert Park Praha. Turnaj proběhne v neděli 25. 6. mezi devátou a patnáctou hodinou.

Zástupce našich starších žáků čeká v příštích dnech dvojice reprezentačních akcí. Nejprve se v Brně ve dnech 23. - 25. 6. uskuteční tradiční turnaj krajských výběrů o pohár hejtmana Jihomoravského kraje. V reprezentaci U15 Pardubického kraje se představí Vladimír Šidlo, Pavel Birta, Jakub Ilich a Lukáš Novotný, v reprezentaci České republiky U14 pak Matyáš Bláha, Marek Hemžský a Martin Korbel. Ve dnech 27. - 28. 6. se pak v Přerově uskuteční dvě dvojutkání České republiky se Slovenskem, kterého se účastní reprezentace chlapců U14 a dívek U18. V těchto utkáních nás budou reprezentovat Marek Hemžský, Lukáš Novotný, Matyáš Bláha a Martin Korbel za dívky pak Nina Lednová.

Všem týmům i hráčům reprezentací přejeme hodně štěstí!