Pozvánka: A tým opět na Českém poháru

Víkendová upoutávka (Petr Korbel) - A máme tu poslední víkendovou upoutávku sezóny 2015/16. Jet až do posledního červnového víkendu bylo pro diváky fajn, ale jednou to přijít muselo. Zveme také na seminář.

A tým mužů je jedinou položkou pozvánky. Uplynulá sezóna byla rozjetá dobře, ale druhá polovina se nepovedla. Odrazovým můstkem pro nové trenéry i tým samotný do přípravy na sezónu novou bude právě účast na Českém poháru, který dosud pro naše barvy byl poměrně úspěšný. Tentokrát se koná v Českých Budějovicích. Během soboty 25. 6. se naši borci utkají v rámci základní skupiny C s jedním extraligovým, jedním prvoligovým a jedním druholigovým týmem. Začínáme v 10.00 hodin s TJ Kovem Praha, další zápas s HBC Autosklem-H.A.K. Pardubice B ve 12.00 hodin a program našemu týmu uzavře duel s TJ HBC Olympem Jindřichův Hradec, který začíná v 15.00 hodin. Jaký bude nedělní program závisí na sobotních výsledcích. Finále celého turnaje pak budete moci sledovat v přímém přenosu na kanálu Sport 5.

Naši hráči se představí i na Poháru krajských výběrů U15 konaném ve Dvoře Králové nad Labem. Do výběru Pardubického kraje byli pozváni Radek Adámek, Jaroslav Novák, Vojtěch Novotný a Jiří Dudík. Marek Hemžský a Vladimíř Šídlo se tamtéž představí jako členové reprezentace České republiky U14.

Všem přejeme hodně štěstí!

A našim hráčům a rodičům připomínáme, že ve středu 29. 6. se od 19.00 hodin ve svítkovském penzionu Fajn uskuteční seminář našeho kondičního trenéra Ondřeje Alamšiho "Pohybový aparát a výživa sportovce". Jednoduše řečeno se na něm dozvíte jak spoustu věcí dělat správně, aby se tělo Vaše nebo Vašeho dítěte při sportovní zátěži vyvíjelo správně. Těšíme se!