Podzimní hodnocení: Přípravka

Přípravka (red.) - Po mladších žácích přejdeme o kategorii níže a podíváme se jak hodnotí podzim přípravka.

Přípravka absolvovala během podzimu trojici turnajů s dílny regionálního svazu přičemž první dva byly odehrány ve formátu 3 + 1 a třetí ve formátu 5 + 1. Klukům a dívkám se na nich poměrně dařilo. Položili jsme čtyři otázky trenérovi přípravky Michalovi Pospíšilovi:
 
S jakými plány jste vstupovali do podzimní sezóny a podařilo se je naplnit?
 
Plán jako takový na podzimní část sezóny jsme si žádný nevytyčili. Chtěli jsme především zapojit nové hráče, kteří přišli z nižší kategorie do týmu, aby si zvykli na trochu jiný režim, trenéry a hlavně hru na velkém hřišti. Samozřejmě jsme se chtěli udržet mezi nejlepšími týmy, i když to znamená, že hrajeme stále s těmi samými soupeři, a to se nám v celku daří. Podzimní část se rozjíždí vždy trochu pomaleji, ale myslím si, že se nám v celku daří.
 
Jak se nám dařilo na turnajích?
 
Odehráli jsme tři turnaje, ve kterých jsme obsadili pokaždé přední místa. Náš výkon bych dělil na hru před obědem, kdy se nám téměř stoprocentně daří, a po obědě, kdy naše koncentrace a výkon prudce klesá. Jeden turnaj si odehrály i minipřípravky a vedli si moc dobře.
 
Jak probíhá zimní příprava?
 
Zimní příprava probíhá po tělocvičnách, kde se zaměřujeme především na celkovou kondici, chceme chodit plavat a bruslit, ale to až od Nového roku.
 
Doporučil bych hřáčům účast na zimním soustředění?
 
Zimní soustředění bych určitě doporučil, děti se lépe poznají v jiných situacích než jen na hřišti což má později dobrý vliv na tým. Je důležité, aby mezi sebou byli hlavně kamarádi a táhli za jeden provaz.
 
Do jarní části přeji všem hodně elánu.