Mladším žákům se v Moravské Třebové nevedlo

Mladší žáci (Leoš Vlašič) - V neděli 3. 6. jsme v rámci dalšího turnaje Východočeského přeboru navštívili zimní stadion v Moravské Třebové.

Opět dobře uspořádaný turnaj tentokát pod střechou byl pro nás poměřením sil s již tradičními soupeři a domácím nováčkem, který nás řádně vyškolil.

HBC JTEKT Svítkov Stars Pardubice - HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice 2 : 2

První zápas jsme hráli s Autoskláři a skončil smírně 2:2 po bojovném výkonu z obou stran. Chyběla nám jistota v zakončení a větší trpělivost při rozehrávce. Ve středním pásmu jsme ztráceli příliš mnoho přihrávek. Soupeř vždy vedl a my jsme dotahovali.

Branky: Kňava Jakub 2 ; Asistence: Vlašič Josef

HC Slovan Moravská Třebová - HBC JTEKT Svítkov Stars Pardubice 6 : 0

Druhé utkání jsme odehráli proti domácímu týmu. To pro nás byla škola produktivity a hokejového drilu. Soupeř byl všude dřív, vyhrával vhazování, poctivě bránil a nevypustil žádný míček. 0:6 je pro nás ještě lichotivý výsledek. Naše sporadické výpady končili v rozích útočného pásma nebo ve výstroji domácího brankáře. Nemohu říct, že by kluci hráli špatný hokejbal, ale domácímu týmu nestačili.

TJ Sršni Svitavy - HBC JTEKT Svítkov Stars Pardubice 1 : 1

Třetí duel jsme hráli se stále lepšími Sršni ze Svitav. V utkání jsme měli navrch, ale nedokázali jsme vstřelit víc než jednu branku. Celý zápas byli kluci aktivní a pracovití, ale soupeř nám vždy včas narušil rozehrávku a střely, které nezablokovali hráči, chytil gólman Sršňů. Co jsme nechtěli se pak stalo skutkem, v poslední vteřině utkání se Sršňům ze skrumáže před naší brankou podařilo záhadným způsobem vyrovnat.

Branka: Vlašič Josef ; Asistence: Kňava Jakub

HBC JTEKT Svítkov Stars Pardubice - Ježci Heřmanův Městec 0 : 2

Závěrečný zápas jsme odehráli s Ježky a opět to byla bitva se vším všudy. Bohužel jsme tahali za kratší konec. Soupeř dal do zápasu o trochu více pohybu, vůle a dravosti než my. Zápas se zlomil až po půlce, kdy jsme dostali dvě branky ze střel od modré čáry, které naši hráči nedokázali zablokovat. Bohužel jsme na ně nedokázali odpovědět.

Velkou ztrátou je pro nás zraněný Martin Milichovský. Přejeme Ti brzké uzdravení.

Soupiska: Smolík Jakub, Černý Matyáš - Nadrchal Filip, Seidl Maxmilián, Kňava Jakub, Vlašič Josef, Král Ondřej, Synek Matěj, Kaninský Matyáš, Birta Adam, Koudela Tomáš, Milichovský Martin, Uhlíř Filip