Mladší žáci v neděli přivítali dvojici soupeřů

Mladší žáci (Tomáš Pospíšil) -  Mladší žáci se představili na domácím stadionu během dalšího turnaje Východočeského přeboru. Do Svítkova tentokrát dorazila pouze dvojice klubů a tak naše borce čekalo v neděli nejdříve městské derby s bílým týmem HBC Pardubic a poté konfrontace s HC Jestřábi Přelouč.

Šanci dostali další kluci z Přípravky – tentokrát si za nás odbyli svou premiéru Adam Šprync a v brankovišti Šíma Vencl. Oba bych rád velmi pochválil.

První zápas se nám výsledkově nevydařil a po velkém boji jsme padli 2:3. Soupeře jsme většinu hrací doby přehrávali, přestříleli 22:11, ale rozhoduje kvalita v zakončení a v té byl soupeř lepší. Poslední zápasy se to stává bohužel pravidlem a my se budeme muset zamyslet nad tím, jak své zakončení zlepšit. Velký kredit ale patří brankáři soupeře, roste z něho skvělý gólman. S Jestřáby to také rozhodně nebyl lehký zápas, i když výsledek hovoří jasně v náš prospěch. Soupeř měl poměrně dost šancí, které neproměnil a my trestali z rychlých protiútoků. Určitě to byl match, který se musel líbit.

I po těchto zápasech vidíme nové a nové věci, na kterých společně musíme na jaře pracovat, aby se nám mohl splnit náš společný sen. Je toho ještě spousta, makáme dál!

 HBC Svítkov Stars Pardubice x HBC Pardubice 2 : 3

Statistiky zápasu

 HBC Svítkov Stars Pardubice x HC Jestřábi Přelouč 9 : 2

Statistiky zápasu