Mladší žáci v Heřmaňáku třikrát vítězně

Mladší žáci (Tomáš Pospíšil) - V neděli 14. dubna jsme odehráli další tři zápasy přeboru v nedalekém Heřmanově Městci. Kromě ještě nedoléčeného Tády Hospra jsme měli k dispozici kompletní kádr a nepřišla nám jediná omluvenka, za což jsme opravdu velmi rádi.

V prvním zápase nás čekal tým silné Alfy. Jediný soupeř, se kterým se nám letos výsledkově nedaří. Hrál se pěkný hokejbal, který se přítomným musel líbit. Zápas jsme začali lépe, než soupeř a brzy jsme vedli. Šance přicházely i nadále, ale opět proti nám stál skvělý Voráček. Zápas se nám povedl, soupeře jsme přestříleli 20:7 a po delší době nad ním opět zvítězili. Díky soupeři za pěkný a férový zápas a už se těšíme na další, protože to jsou přesně ty zápasy, které hráče posouvají dál v jejich růstu. Ve druhém zápase nás čekal tým z Přelouče. Opět jsme vstřelili rychlou branku a postupem času přidávali další. Těší nás i čisté konto pro Matěje. V posledním zápase jsme hráli proti domácím Ježkům. Znovu se hrálo většinu hrací doby před brankou soupeře a nám se konečně dařilo své šance proměňovat. Bohužel jsme ale inkasovali i dva velmi laciné góly…

Těší mě celkový přístup všech hráčů po celý turnaj. Určitě jsou ale situace, které zlepšit musíme, na kterých budeme při tréninku dále pracovat.

HBC Svítkov Stars Pardubice - HBC Pardubice 2 : 1

Statistiky zápasu

HBC Svítkov Stars Pardubice - HC Jestřábi Přelouč 6 : 0

Statistiky zápasu

Ježci Heřmanův Městec - HBC Svítkov Stars Pardubice 2 : 10

Statistiky zápasu