Mladší žáci mají za sebou turnaj v Jihlavě

Mladší žáci (Leoš Vlašič) - V neděli 1. 10. vyrazili mladší žáci k dalšímu turnaji Východočeského přeboru a to do nepříliš obvyklé Jihlavy.

HBC JTEKT Svítkov Stars Pardubice - HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice bílí 0 : 1
 
První zápas jsme se zase rozehrávali, nic nám nevycházelo, nehráli jsme a ani se nechovali jako tým a navíc jsme dostali náhodný gól, který nás ještě víc rozhodil. Ve druhé půlce jsme stáhli hru na dvě pětky, ale ani to nepřineslo kýžený gól spíše jsme ještě více znervózněli. Během zápasu jsme nastřelili tři soupeřovi tyče. Hrálo se jen na jednu branku a tak ocenění získává i alfácký gólman od něhož se neodrazil snad jediný míček. Soupeř si vítězství zasloužil za svou disciplínu a taktiku. Střely na branku 18 : 6
 
V pauze mezi zápasy jsme klukům v šatně řádně vysvětlili co od nich očekáváme a požadujeme.
 
HBC JTEKT Svítkov Stars Pardubice - TJ Sršni Svitavy 3 : 0
 
Druhým soupeřem byli stále se zlepšující Sršni ze Svitav. Opět jsme naráželi na semknutou obranu a chytali sólové úniky soupeře. Ve třetí minutě se nám po  spolupráci bratrů Kňavů podařilo vstřelit první gól, který byl zároveň i prvním gólem Adama za MŽ. Poté se blýskl Ondra Drozd, který vstřelil dva góly. Ve druhém zápase se hráči celkově zklidnili a to se projevilo i na obrazu hry. Střely na branku 18 : 1. Asistence Kňava J., Vlašič J..
 
HBC JTEKT Svítkov Stars Pardubice - Ježci Heřmanův Městec 3 : 0
 
Třetí a z trenérského pohledu nejtěžší zápas byl s Ježky z Heřmanova Městce. Opět to byl skvělý zápas se vším co oba týmy mohou divákům nabídnout. Jen gól se Ježkům nepodařilo vstřelit a tak utkání skončilo 3 : 0 v náš prospěch. Jedním gólem se do listiny střelců zapsal další přípravkář Dan Martínek. Střely na branku 14:11. Góly: Martínek, Milichovský, Kňava. Asistence: Nadrchal, Král.
 
Soupiska: Smolík, Černý - Vlašič L., Vlašič J., Drozd, Nadrchal, Kňava J., Kaninský, Milichovký, Synek, Uhlíř, Martínek, Novosad, Rybář, Kňava A., Král
 
Fotogalerie (Petr Král): http://hokejbal-svitkov.rajce.idnes.cz/MZ_-_Turnaj_v_Jihlave_1.10.2017/