Mladší žáci mají za sebou domácí turnaj

Mladší žáci (red.) - V neděli 5. 11. přišla řada na pořádání turnaje Východočeského přeboru mladších žáků také na náš klub.

Turnaj byl opět pořádán podle modelu VČP žen a šestice účastníků byla rozdělena na silnější a slabší trojici. V té slabší nastoupil bílý tým Alfy, svitavští Sršni a hráči Jihlavy. Nás může těšit opětovná účast v elitní skupině spolu s Ježky a modrým týmem Alfy. Náš tým si nejprve poradil s prvně jmenovanými a uhrál remízu a Alfou. To jej poslalo do finále opět s Alfou, které bohužel nezvládl. Do "baráže" s nejlepším týmem druhé skupiny museli tentokrát Ježci. Trenér Ivan Drozd jednotlivá utkání hodností: V prvním utkání s Ježky tým hrál přesně to co měl, přidal produktivitu a celý zápas měl víceméně ve své režii. Druhý zápas byl velmi vyrovnaný a napínavý až do konce. Soupeř se ujal vedení, ale nám se podařilo srovnat. S finálovým výkonem určitě spokojeni nejsme. Alfa se opět ujala vedení, my jsme nehráli to co umíme a po dalších dvou slepených gólech v naší síti jsme se rozložili.

Výsledky

5 : 2 Ježci Heřmanův Městec (střely na branku 8 : 6, střelci Drozd 2x, Vlašič J. 2x, Milichovský, asistence Seidl, Vlašič J., Birta)

1 : 1 HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (12 : 11, střelec Vlašič L., asistence Seidl)

1 : 4 HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (5 : 15, střelec Vlašič L., asistence Nadrchal)

Soupiska: Smolík, Černý - Vlašič L., Vlašič J., Seidl, Nadrchal, Drozd, Milichovský, Uhlíř, Synek, Birta, Král, Kaninský

Fotogalerie (Petr Král): http://hokejbal-svitkov.rajce.idnes.cz/MZ_-_Turnaj_ve_Svitkove_5.11.2017/