Mladší dorost zakončil sezónu vítězstvím v derby

Mladší dorost (red.) - V neděli 27. 5. nastoupil tým našeho mladšího dorostu k poslednímu utkání sezóny proti městskému rivalovi.

HBC JTEKT Svítkov Stars Pardubice - HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice 4 : 0 (2 : 0, 1 : 0, 1 : 0)
 
Sestava : Šídlo (Šťovíček) - Birta, Kralovič, Adámek, Gregor, Novotný L., Dudík, Teplý, Bláha M., Bláha T., Ilich, Šurkala, Rakovský, Kubát, Novotný V., Hemžský, Dlouhý, Netolický.
 
Branky: Kubát, Birta, Ilich, Novotný L.
 
Žádný výsledek již nemohl změnit nic na postavení týmů v tabulce. Alfa již před zápasem byla jistým postupujícím do finálového turnaje, náš tým se v případě výhry už jen mohl bodově dotáhnout na čtvrté Kladno, ale přeskočit jej již nemohl. Derby je ale derby a vítězství v něm se počítá dvojnásob. Trenér David Mlateček utkání hodnotí: Do posledního zápasu jsme šli s jasným cílem vyhrát za tři body a rozloučit se se sezónou vítězstvím. Tento úkol jsme začali plnit hned od začátku a dá se říci, že až do konce. Když se soupeř snažil zahrozit vše zlikvidoval bezchybný Šidlo. Tým zaslouží pochvalu. Soupeři přeji hodně štěstí na finálovém turnaji.
 
Jak jsme již předeslali na začátku článku náš tým skončil na pátém tj. nepostupovém místě se stejným bodovým ziskem jako čtvrté Kladno. David Mlateček dodává: Tímto bych chtěl poděkovat klukům a holkám za celou sezónu. Zvláštní poděkování patří realizačnímu týmu Jirkovi Čepelovi, Jirkovi Dudíkovi a Lucce Bláhové. Děkujeme také za podporu všem fanouškům. Ještě jednou díky všem a přeji všem krásné léto.
 
Fotogalerie (Jana Nekolová): http://kahlanka.rajce.idnes.cz/EL-MD_HBC_JTEKT_Svitkov_Stars_Pce_-_HBC_Autosklo-H.A.K._Pce_27.5.2018/