Minipřípravka na turnaji v Přelouči třetí

Minipřípravka (Libor Koudela) - V neděli 23. 10. nastoupil náš tým k dalšímu turnaji Východočeského přeboru, který se tentokrát hrál v Přelouč. 

V Přelouči se hráli dva oddělené turnaje. V tom našem jsme z minima vytěžili maximum. Nastoupili jsme i s několika nejmenšími, kteří teprve začínají, a tomu odpovídal obraz hry. Hradec Králové přijel zase jen ve čtyřech (včetně gólmana) a myslím, že bod z utkání s námi bral všemi deseti. Na Adélku a spol. ze Svitav jsme neměli. Na nich je vidět větší zkušenost. Byl jsem přesvědčený, že na postup do malého finále nám bod ze zápasu s Letohradem stačit nebude, ale nakonec jsme šli dál díky tomu, že jsme dali víc gólů než Hradec. Kuriózní je, že kdyby Letohrad dal Hradci ve skupině o jeden gól míň, hrál by pak proti němu a ne proti nám.

Po turnaji jsme si společně posteskli, že se asi mělo začínat až po obědě. V posledním zápase ve skupině, který se hrál od půl jedné, už bylo na svítkovské straně na co koukat a v utkání o třetí místo tým šlapal jako namazaný stroj.

Trenér Karel Kaninský poznamenal: Oproti minulému turnaji, kde jsme předvedli výtečný výkon, se nám v Přelouči tolik nedařilo. Hra neměla takový řád, přihrávky chodily často do našeho předbrankového prostoru z čehož vznikaly nebezpečné situace. Až na výjimky jsme ale střídali pravidelně všechny hráče včetně těch nejmenších. Turnaj nám ukázal na čem zapracovat.

Výsledky Stars:

0 : 2 HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice modrý tým

3 : 3 HBC Hradec Králové 1988 (Kňava 2, Jánský Jáchym)

0 : 3 TJ Sršni Svitavy

3 : 3 SK Hokejbal Letohrad (Kňava 2, Solař)

o 3. místo 6 : 1 SK Hokejbal Letohrad (Kňava 5, Jánský Jáchym)

Soupiska: Jánský - Kňava, Rohlíková, Jánský, Gusty, Solař, Koudela, Svozil, Vaňous, Nadrchal, Topič, Hudec

Fotogalerie (Štefan Havran): http://hokejbal-svitkov.rajce.idnes.cz/Preloucsky_pohar_minipripravek_-_23.10.2016/