Klubový výlet do pražské ZOO

Akce klubu (Martin Bláha) - Dovolujeme si Vás oslovit s nabídkou dalšího prázdninového výletu Stars. V sobotu 19. 8. se vydáme vlakem do pražské Zoologické zahrady.

Sejdeme se v Pardubicích na hlavním vlakovém nádraží v 7:30. Odjezd vlaku z Pardubického hlavního nádraží je v 7:58. Příjezd do Prahy hlavní nádraží je v 9:03, pojedeme rychlíkem Bouzov. Poté se přesuneme metrem a následně autobusem, až před vstupní bránu do ZOO. Zde budeme mít dostatek času, abychom si prohlédli celou zoologickou zahradu, ve které většinou probíhají i komentovaná krmení. Zpáteční cesta opět rychlíkem Bouzov nás čeká z hlavního nádraží Praha v 16:55 a v Pardubicích budeme v 17:59.

Finanční náročnost:

- každý si budeme platit cestu vlakem tam a zpět, dvakrát MHD, vstupenku do ZOO a případný oběd.

- vlak a vstupenku bych navrhoval pořídit hromadné, to bude nutné řešit na místě v pokladně.

- zpáteční jízdenka pro jednu dospělou osobu = 283 Kč. IDOS mi však říká, že skupina pěti lidí už vyjde zpáteční na osobu 185 Kč. Jaká bude opravdová realita zjistíme až na místě.

- jízdenka MHD dospělý do 30 minut = 24 Kč, ízdenka MHD dítě  do 30 minut = 12 Kč

- vstupenka do ZOO dospělý = 200kč, vstupenka do ZOO dítě do 15let a student po předložení průkazu = 150kč, při utvoření skupinky 2 dospělí a 6 dětí = 125Kč na osobu

Na Vás a Vaše ratolesti se již teď těšíme a doufáme, že si užijeme krásný společný den.

Prosím o potvrzení účasti na výletě na můj email blahmar@atlas.cz