JTEKT Family Day opět s naší účastí

Náborová činnost (Petr Korbel) - Již tradičně náš klub pomáhá při akci, kterou náš partner firma JTEKT Automotive Czech Pardubice pořádá pro své zaměstnce.

Firma JTEKT Automotive Czech Pardubice pořádá vždy v červnu zábavní odpoledne pro své zaměstnance a jejich rodinné příslušníky nazvanou JTEKT Family Day. Úkolem našeho klubu je připravit část hřiště s brankou, na kterém si zejména dětští účastníci mohou vyzkoušet náš sport. Samozřejmě přitom nezapomínáme na náborovou činnost a tak od nás děti i jejich rodiče odcházejí s informačními materiály a my věříme, že i tato akce nám do klubu přivede nové hráče.

Organizace z naší strany letos nebyla ničím jednoduchým, protože termín akce kolidoval s našimi oslavami 25. výročí založení klubu a tak opatřit stavitele, bouratele a celoodpolední obsluhu hřiště bylo náročné. Šestihodinové šichty ve Starých Čivicích se nakonec zhostil autor tohoto článku, který by chtěl tímto poděkovat bratrům Michalovým, kteří hřiště sestavili, pohlídali ho do mého příjezdu, pak na kole odjeli do Svítkova pomáhat při organizaci tam, aby se opět na kole vrátili zpět a pomohli se sbalením a nakládáním. A velký dík patří také našim bývalým hráčům bratrům Novákovým, kteří do JTEKTu dorazili coby hosté, ovšem místo bavení mi téměř celé odpoledne s dětmi pomáhali a to včetně skložení a naložení hřiště. Prostě jednou Star, navždy Star. Kluci díky!