Demolice Hradce v souboji o čelo Krajské ligy

B tým mužů (Dominik Mlateček) - V neděli 23. 10. jsme na domácím hřišti přivítali rezervu Hradce Králové.

Byl to zápas o první místo v tabulce. Očekávali jsme vyrovnanou hru, ale od začátku zápasu jsme začali získávat nad soupeřem mírnou převahu. Skóre utkání otevřel v šesté minutě Michal Jan gólem v oslabení. Potom vstřelil svoji první branku v utkání mladší dorostenec Novotný Vojtěch a účet první třetiny uzavřel Pitthard Martin. Druhá třetina byla plně v naší režii. Čtvrtou a svoji druhou branku v zápase vstřelil Novotný Vojtěch. Pátý gól dal po pěkné kombinaci Ježek Tomáš a šestou branku vstřelil Pitthard Martin. Utkání bylo od začátku vyhecované, plné soubojů a vše vyvrcholilo v závěru utkání potyčkou mezi domácím a hostujícím hráčem. Když se vyhrocená situace uklidnila přidal branku ještě Čeřovský a účet zápasu uzavřel hattrickem Novotný Vojtěch. Byl to už jeho druhý hattrick v sezóně. Chtěl bych poděkovat celému týmu za předvedený výkon v zápase a hlavně dorostencům a Martinovi Pitthardovi, kteří měli v nohách odpolední zápas "A" mužstva.

HBC JTEKT Svítkov Stars Pardubice B - HBC Hradec Králové 1988 B 8 : 1 (3 : 0, 3 : 0, 8 : 1)

Sestava: Lagron L., Peřina M., Michal J., Kudláček A., Mifek M., Bugel J., Tulach M., Ježek T., Čeřovský L., Zděnek S., Kubálek P., Michal P., Pitthard M., Novotný V., Mlateček Da., Mlateček Do.

Branky: 5:51 Michal J., 7:37 Novotný (Kudláček), 11:35 Pitthard, 23:22 Novotný (Mlateček Do.), 24:39 Ježek (Zděnek, Michal J.),29:20 Pitthard (Ježek), 42:21 Čeřovský, 44:49 Novotný (Čeřovský)

Fotogalerie (Alena Novotná): http://hokejbal-svitkov.rajce.idnes.cz/KHbL_-_HBC_JTEKT_Svitkov_Stars_vs_HBC_Hradec_Kralove_1988%2C_23.10.2016/