Co nového na stadionu?

Stadion (red.) - Ani o prázdninách náš stadion nespí, i když rej sportovní se změnil na rej stavební a pracovní.

V předchozích týdnech prošly reorganizací a částečným přebudováním naše vnitřní prostory. Hlavní změnou prošla budova A, kde byly vybourány další příčky a vznikla velká společná šatna pro A tým mužů a starší dorost. Po celkovém dokončení budou mít naši hráči určitě jedno z nejlepších zázemí v českém hokejbalovém světě. Na své si ale přijdou i ostatní týmy, které obsadí všechny šatny v budově B včetně těch, které dosud dostávaly hostující týmy. Ani ty nepřijdou zkrátka neboť v prostoru mezi budovou B a skladem u vjezdu přibudou dvě z brusu nové buňky, které budou sloužit právě jim. Stojany na kola byly přestěhovány vedle stánku s občerstvením.

Úpravou prošly staré buňky za hrací plochou. Klub se rozhodl využít hlavně toho, že je v nich sušší prostředí než ve skladu u vjezdu, a tak došlo k probourání stěn a vzniku skladu nového. Ten bude sloužit pro věci náchylnější a to včetně tréninkových pomůcek dosud umisťovaných v budově A. Postupně bude snížen počet dveří, kterých nyní již není třeba. Sklad u vjezdu bude sloužit věcem, kterým vlhčí prostředí nevadí např. nářadí.

Uplynulý víkend proběhl ve znamení brigád, při kterých došlo např. k úklidu veškerých prostor, stěhování věcí, malování a natírání všeho myslitelného, likdvidace plevelů a náletů, instalace nových sítí za brankou atd. atd. Rádi bychom tímto poděkovali všem těm co přiložili ruku ke společnému dílu.

Poslední věcí, která se sice netýká přímo našeho stadionu, ale je vidět, je instalace několika náborových billboardů ve městě. Zviditelňovat náš klub je potřeba stále a toto byl další náš krok. Věříme, že se líbí.