A tým vysoko zvítězil v Třemošné

A tým mužů (red.) - V neděli 5. 11. zajížděl náš A tým k zápasu do daleké Třemošné u Plzně.

Na našem facebooku jste se již dočetli zprávu, že u A týmu skončil trenér Petr Hofman. I zde bychom mu rádi poděkovali za odvedenou práci, protože za dobu svého působení skutečně posunul tým o kus dál. Do konce podzimní části jej povede Petr Kopečný.

Pokud se chceme udržet v boji o play-off byly body z Třemošné velmi důležité. Získat se je podařilo a návdavkem naši borci vydobyli vysoké vítězství.

TJ Tatran Třemošná - HBC JTEKT Svítkov Stars 1 : 8 (0 : 2, 1 : 2, 0 : 4)

Střelci: Jankure (Novotný P.), Hrnčíř (Pitthard), Novotný V. (Kohoutek, Král), Novotný V. (Král), Pelikán (Zaplatílek), Král, Bureš (Novotný V., Kohoutek), Černický D. (Pitthard)

Slovo trenéra: Zápas nám příliš neseděl vzhledem k asfaltovému povrchu, který nerovností kazilo jehličí z okolního lesa. V úvodu zápasu nás podržel golman Černický a poté, co se hráči zžili s místními podmínkami, dostali jsme otěže zápasu do rukou my. Velice kvituji čtyři přesilovkové zásahy, to jsme sehráli velmi dobře. Trochu mne mrzí agresivní hra domácích hráčů, kteří v závěru příliš neunesli stav utkání. Děkuji týmu za zvládnutí utkání a kolegům Tomáši Pelcmanovi a Anně Almaši za týmovou práci na lavičce.

Soupiska: Černický M., Novotný L. - Adámek, Doležal, Hlavsa, Hrnčíř, Jankura, Pelikán, Bureš, Černický D., Hlaváček, Kohoutek, Král, Novotný P., Novotný V., Pitthard, Zaplatílek