A tým vynuloval dalšího soupeře, do sítě Hradce mířilo pět tref

A tým mužů (red.) - V sobotu 9. března zavítal do Svítkova k dalšímu extraligovému zápasu tým Hradce Králové a naše áčko si připsalo další tři body na konto.

HBC Svítkov Stars Pardubice - HBC Hradec Králové 1988 5 : 0

Střelci: 4. Korbel (Kábrt), 22. Švec (Kantor), 35. Stromko (Kábrt), 40. Král (Bureš), 45. Hrabica

Soupiska: Novotný, Procházka - Bureš, Flamík, Hrabica, Kaščák, Korbel, Korec, Koudela - Bláha, Hudec, Kábrt, Kantor, Král, Matýs, Martínek, Stromko, Švec

Další statistiky zápasu

Skóre zápasu otevřel v první třetině Korbel, další trefy přišly až v dalších třetinách. Za stavu 3 : 0 zkusil soupeř během přesilovky navíc odvolat brankáře, ale přesně se trefil z vlastního obranného rohu přes celé hřiště Král, když pár vteřin před tím minul brankář Novotný. Poslední zářez přidal v poslední minutě Hrabica. Asistent trenéra Karol Jankura utkání hodnotí: Na Hradec sme sa všetci tešili. Dali sme cez týždeň na tréningoch tomu maximum. Odmenou boli tri body. Od začiatku sme chceli diktovať tempo, ale Hradec urputne bojoval. Keď sme dali prvý gól trošku sme sa upokojili. Súper bojoval, búšil do nás a my sme čakali na chybu, ktorá prišla v druhej tretine a dali sme na 2:0. Tretiu tretinu sme náskok navýšili a udržali druhý krát čisté konto, na čom má zásluhu hlavne Novotný v bráne. Teraz nás čaká Kert a podriadíme tomu všetko, aby sme uspeli a držali víťaznú vlnu naďalej.

Fotogalerie Štefan Havran