A tým veze z Přelouče plný počet bodů

A tým mužů (red.) - Náš A tým absolvoval svůj druhý zápas v neděli 16. 9. opět na hřišti soupeře tentokrát z nedaleké Přelouče.

HC Jestřábi Přelouč - HBC JTEKT Svítkov Stars Pardubice 3 : 6 (1 : 3, 1 : 2, 1 : 1)
 
 
Hodnocení trenéra Petra Kopečného: V Přelouči jsme předvedli velmi kvalitní výkon v rychlosti a pohybu korunovaný šesti brankami. Ačkoli to dle skóre nevypadá, musím přiznat, že jsme kontrolovali zápas a po právu vyhráli. Mrzí mne tři obdržené branky, které byly naprosto zbytečné! Chválím naše hráče, že krom pár náznaků nepustili domácí Přelouč do jejich nátlakové hry u hrazení a s poklidem utkání zvládli. Nyní máme jeden víkend volno a poté se konečně představíme doma. Šanci dostanou další dorostenci, aby předvedli svůj um.
 
Hodnocení brankáře Martina Černického (převzato z webu www.hcjestrabi.cz): Utkání jsme zvládli takticky, navíc jsme byli po celý zápas rychlejší. Moc důležité bylo, že jsme první třetinu vyhráli 3 : 1, pak už jsme si tento náskok stále udržovali a zápas dovedli do vítězného konce.
 
góly: 2x Novotný, 2x Kohoutek, Petrus, Jankura
 
sestava: Černický M. (Ptáček) - Doležal, Pelikán, Flos, Adámek, Černický D., Waber - Paukrt, Dudík, Král, Novotný, Petrus, Kohoutek, Bureš, Večerník, Jankura, Zaplatílek