A tým těsně padl s Opavou

A tým mužů (převzato z klubového facebooku) - A tým mužů Svítkova přivítal v neděli 25. 9. v sérii domácích zápasů jednoho z favoritů soutěže mužstvo SHC Opava.

Soupeř přijel v osmnácti hráčích do pole a již od počátku ukazoval velkou soudržnost týmu. Domácí, které prvně vedl nový trenér Petr Kopečný, se drželi, hráli velice zodpovědně a i díky velkému týmovému nasazení vedli po prvních dvou třetinách 1:0. Bohužel tlak ve třetí třetině od moravského celku musel vyústit v branku. Hosté během velmi krátké doby dokázali slepit tři branky do svatyně Černického, a když na rozdíl jednoho gólu snížil domácí Jankura, čekalo se velké drama. Místo tlaku domácích však přišly dvě vyloučení a hosté si těsný náskok zkušeně pohlídali.


Branky Svítkova: Bureš (Večerník, Kohoutek), Jankura (Bureš)
Třetiny 1:0, 0:0, 1:3, Vyloučení 8:5, Využití 0:0


Sestava Svítkova: Černický M. (Novotný L.) - Pelikán, Hrnčíř, Weishaupt, Michal J., Hlavsa, Kudláček, Šováň, Jurga - Novotný V., Pitthard, Bureš - Kohoutek, Jankura, Zaplatílek - Hlaváček, Večerník, Černický D.

Fotogalerie (Alena Novotná): http://hokejbal-svitkov.rajce.idnes.cz/1.NHbL_-_HBC_JTEKT_Svitkov_Stars_A_vs_SHC_Opava%2C_25.9.2016/