A tým přivezl z Jihlavy vítězství

A tým mužů (Petr Kopečný, úvod red.) - Po špatné sérii náš A tým plně bodoval na dost nečekaném místě a to v neděli 4. 11. na půdě SK Jihlavy.

Do Jihlavy jsme odjeli s velkým tlakem na zádech, jelikož jsme za podzim získali pouze tři body. Do branky se postavila nová akvizice z Prahy Adam Majerníček a tým posilnili mladíci z Hradce Šimůnek s Mitrou. Celkově náš velmi mladý tým (obrana bez Černického 18 let a útok bez Jankury necelých 20 let) si od začátku zápasu šel pro výhru a domácí na náš pohyb nedokázali reagovat. Vyšší rozdíl ve skóre řešil dobře chytající Humlíček a naše nemohoucnost v přesilových hrách. Věřím, že chuť z výhry hráčům opět vlila novou krev do žil a dokážeme to zúročit v domácím zápase s Poličkou. Na dálku bych chtěl poděkovat Adamu Majerníčkovi, pro kterého to jistě nebylo nic lehkého naskočit do neznámého týmu.
 
Soupiska: Majerníček - Doležal, Pelikán "A", Černický D., Flos, Adámek - Král "C", Šimůnek, Novotný V., Kohoutek, Mitra, Jankura, Dudík, Čech, Petrus, Zaplatílek
Branky: 2x Novotný V., 2x Šimůnek