A tým postoupil do play-off 1. ligy

A tým mužů (red.) - Dvojici zápasů měl na programu náš A tým v závěrečném hracím víkendu základní části 1. ligy.

V sobotu 17. 3. zajížděl náš tým k odloženému zápasu do Dobřan. V původním termínu se domácím ještě nepodařilo dokončit z brusu novou halu a tak se její premiéra odbyla právě zápasem s naším týmem. Bohužel byla úspěšná pro domácí a to výrazně. Trenér Petr Kopečný hodnotí: Sobotní duel s Dobřany nebyl vůbec povedený, sestava velmi kombinovaná a nasazení na bodu mrazu. Ačkoli jsme po dvou třetinách i drželi příznivý stav 3:1, domácí v závěrečné třetině ještě zvýšili rychlost a byl z toho debakl 7:1. Klobou dolů před domácím Skálou, jež předvedl neskutečný střelecký výkon s pěti brankami.
 
TJ Snack Dobřany - HBC JTEKT Svítkov Stars Pardubice 7 : 1 (2 : 0, 1 : 1, 4 : 0)
 
V neděli 18. 3. byl odehrán poslední zápas základní části před domácím publikem proti potápějícím se Liticím. Hřiště se přes nepřízeň počasí podařilo dostat do přijatelného stavu a fanoušci si tak mohli užít vysokou výhru, která dokonala pád soupeře do druhé ligy. Náš tým se ujal jednobrankového vedení, ale Litice se nevzdávaly a Martin Černický v brance se měl co ohánět. Další zásahy naštěstí sebraly soupeři síly k obratu. K zápasu a k tomu co se dělo po něm Petr Kopečný uvádí: Nedělní zápas s Liticemi jsme odehráli. Tak bych asi definoval vše co se v zápase událo. S hráči jsme si vyjasnili určité věci k přístupu k zápasu a v zápase, který byl týden před započetím play-off. Nyní děláme tlustou čáru, připravíme se na dvou trénincích na play-off, ve ktrém se jako prvnímu postavíme týmu HBC Prachatice.
 
HBC JTEKT Svítkov Stars Pardubice - HBC Plzeň-Litice 7 : 0 (1 : 0, 2 : 0, 4 : 0)
 
Náš tým obsadil konečné deváté místo a postoupil do osmifinále play-off proti již zmíněným Prachaticím. Ty skončily o místo před námi. První zápas by měl být odehrán již tento víkend na našem hřišti, ale ještě se stále řeší jeho přesný začátek. Sledujte pozorně náš web. Začátek zápasu bude uveden ve víkendové upoutávce, bude-li znám dříve či později než v čase jejího vydání, vyjde informace v roletce novinek.