Zimní soustředění mládeže 2015

Mládež (Petr Korbel) - I když budou propozice zimního soustředění vypracované naším kondičním trenérem Ondřejem Almašim budou všem rodičům všem rodičům rozeslány, přinášíme je i formou článku na našem webu.

Jsme si vědomi, že zvoleným termínem 13. - 15. 2. 2015 některé zájemce o účast nepotěšíme, protože termín koliduje s jarními prázdninami. Bohužel zařízení ve Dvoře Králové, kde jsme spokojeni jak s přístupem tak s vybavením, bylo volné pouze v tomto termínu a v termínu o týden později. Zvolili jsme ten, o kterém si myslíme, že je alespoň o něco výhodnější. Všem, kterým jsme tímto způsobili nějaké komplikace se omlouváme.

Sraz účastníků proběhne na hřišti v pátek 13. 2. v 8.30 hodin. Odjezd autobusu je v 9.00 hodin, případní opozdilci volejte Ondřeje Almašiho na telefon 773781133 nebo hlavnímu trenérovi své kategorie.

Ubytování bude v Hostelu Student ve Dvoře Králové nad Labem v ulici Elišky Krásnohorské 2069 - www.ubytovani.siss.cz. Stravování bude probíhat ve školní jídelně. V pátek 13. 2. se začíná až večeří, takže své ratolesti vybavte svačinou na celý den. V sobotu bude plná penze, v neděli se končí obědem.

Uhradit je nutné částku 1100 Kč přičemž prvních 500 Kč je třeba uhradit vedoucímu své kategorie do 20. 1., zbylých 600 Kč pak při odjezdu.

S sebou je třeba kromě výše uvedené svačiny na pátek sportovní oblečení a obuv do haly, teplé sportovní oblečení a obuv na venkovní hřiště s umělou trávou, věci osobní hygieny, kartičku zdravotní pojišťovny, event. léky apod., láhev na pití, ručník na trénování, dle pokynů patřičného trenéra i florbalovou hůl.

Konec soustředění je v neděli 15. 2. v 16.00 hodin, odjezd autobusu ze Dvora Králové v 16.30 hodin.

Případné další otázky zodpoví kondiční trenér Ondřej Almaši na telefonu 773781133 nebo mailu ondrejalmasi@hotmail.com.

Budeme se těšit.